Pentru pasionatii de sah, ieri s-a lansat Glaurung, o aplicatie deocamdata gratuita care se pare ca este cea mai tare din intregul App Store (9-1 cu ChessGenius si 10-0 cu tChess Pro). Interfata este aproape identica cu cea de la ChessGenius, dotarile sunt aceleasi plus inca vreo 3 noi, iar baza de date este mai mare, asadar stie mai multe deschideri si variatii. Foarte recomandata jucatorilor “seriosi”. Versiunea pt. desktop e printre primele 7 din lume.
[ Modificat: 23 Februarie 2009 09:06 AM de AppleGenius ]
Am testat, se pot face plăți din orice cont, sunt accesibile șabloanele personale.
Este vizibil istoricul tranzacțiilor dar nu sunt disponibile extrase de cont, ceea ce pentru utilizare mobilă îmi pare în regulă.
Practic poți face o plată urgentă sau verifica dacă ți-au intrat niște bani.
Era și timpul.
Nu, mint, timpul era trecut de mult, dar asta e.
E adevărat că exista și până acum m.24banking.ro care are aceeași funcționalitate.
Aplicația este utilă și celor fără internet banking la BCR, pot fi găsite pe hartă cele mai apropiate sucursale BCR.
Pe iPad merge tot ca aplicație de iPhone, deci nu merită instalată acolo.
La iconițe și UI în general cred că puteau să aibă idei mult mai bune, dar sincer mă lasă rece atât timp cât este ok ca utilizabilitate.
Am descarcat o groaza de aplicatii vacanta asta, majoritatea tepe de prin articole cum ca au devenit gratis, cand colo sunt pline de reclame sau in-app purchases iar designul groaznic. Una faina am gasit totusi, pt cei care au nevoie sa converteasca intre timezones
Miranda — Time Zone Converter, World Clock & Meeting Scheduler by SoftFacade, LLC https://appsto.re/ro/S0hd2.i