1 din 2
1
iPhone 3G GPS Software
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.09.08

Am o nelamurire legata de softul GPS cu care lucreaza iPhone 3G : Google Maps.Din cate am inteles,acesta permite downloadarea hartilor pe parcursul calatoriei,insa pentru mine acest lucru nu este un plus.As vrea sa stiu daca pot de exemplu downloada hartile din Germania ca apoi ulterior sa ma folosesc de ele?
In caz ca nu,exista vreo alternativa la acest program / metoda?
Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

Cand am deblocat iphone-ul , dadusem de o aplicatie care se numea ceva de genu “offline maps”. Am descarcat-o, dar nu am reusit sa o fac sa mearga. Nici nu mi-am batut capul cu ea avand internet ilimitat. Paote te ajuta pe tine. Si daca gasesti si pe oficial ceva in genu, sa ne spui si noua

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Am nevoie de un raspuns concret,de treaba asta depinde daca-l iau sau nu.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

Din cate am inteles esti in germania? Si o sa folosesti telefonul in germania? Atunci nu stiu care e problema :D Cu preturile care sunt acolo! E pomana fata de Franta . I-ati iphone-ul cu abonament de la firma care il vinde(imi scapa numele acu) si o sa ai internet gratis ilimitat

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Nu,sunt din Romania si as vrea sa-l iau cu 469 de euro la Orange cu optiune de abonament,dar nu asta conteaza.
Repet,am nevoie de un raspuns concret,de asta depinzand cumpararea terminalului.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj/București
Macuser din: 19.02.07
F430 - 04 Septembrie 2008 01:52 AM

Nu,sunt din Romania si as vrea sa-l iau cu 469 de euro la Orange cu optiune de abonament,dar nu asta conteaza.
Repet,am nevoie de un raspuns concret,de asta depinzand cumpararea terminalului.

Din cate stiu eu inca nu exista o aplicatie care sa nu downloadeze hartile de pe net.

Semnătură 

“We’re here to make a dent in the Universe”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Dacă te gîndești ca vei folosi iPhone-ul ca pe un TomTom sau iGo sau mai știu eu ce, nu-l cumpăra. Nu e același lucru. Nu poți descărca hărți. El folosește hărțile de la Google și atît. Baftă!

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Sa inteleg ca nu va trebui sa descarc hartile?Oriunde m-as duce eu voi ramane cu acele harti pe care le are el stocate si atat?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Dap…si in functie de tara in care esti, pe harta respectivei tari ai si numele strazilor, adrese de utilitati..adik restaurante, spitale, sectii de politie, etc. Si ca venii vb de asta…..exista treburile astea si pt Romania pe iphone 3G sau harta noastra e “blank” ca pana acum…cu mici exceptii.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca/NY
Macuser din: 19.02.08

pai, e harta ed la google, si isi ia tot timpul ce trebuie - la calcularea unui traseu de exemplu, se trimite la google sursa & destinatie, si google trimite inapoi traseul - deci ai hartile la fel de updatate ca si cele de pe maps.google.com
problema e ca in romania e useless.

Florin

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

In cazul de care zici tu Florin iPhone-ul are nevoie de o conexiune la internet,right?

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca/NY
Macuser din: 19.02.08

Dap, are nevoie de conexiunea la net cand isi calculeaza traseul. Dupa aceea nu mai are nevoie de conexiunea la net numai daca se modifica traseul (aka daca o iei pe undeva aiurea), sau daca dai sa-ti arate si imagini din satelit.

Florin

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 22.03.08
tracepath - 04 Septembrie 2008 08:22 PM

Dap, are nevoie de conexiunea la net cand isi calculeaza traseul. Dupa aceea nu mai are nevoie de conexiunea la net numai daca se modifica traseul (aka daca o iei pe undeva aiurea), sau daca dai sa-ti arate si imagini din satelit.

Florin

Merge si pe retea GSM, dar slab. Cu Edge e deja bine, la 3G si Wi-Fi e excelent. Dezavantajul este ca Google Maps nu are strazi si obiective inca in Romania, in rest precizia pe 3G este de 2, 3 metri.
http://www.youtube.com/watch?v=-6bC1MIhn44 Igo va fi in curand disponibil pe Iphone, daca nu este deja, ca nu m-am mai uitat de ceva vreme sa vad ce si cum…

Semnătură 

“Progress comes only when you’re never proud of yourself”

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

good news, indeed. insa cum se va instala iGo? Observ in filmulet un fel de dongle
care se ataseaza si care nu am inteles ce e, sunetul fiind destul de slab…
poate a inteles cineva care e treaba…

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05
para - 05 Septembrie 2008 06:43 PM

good news, indeed. insa cum se va instala iGo? Observ in filmulet un fel de dongle
care se ataseaza si care nu am inteles ce e, sunetul fiind destul de slab…
poate a inteles cineva care e treaba…

Nu se instalează nimic.
iPhone sau iPod touch se conectează prin Wi-Fi sau direct la acel dispozitiv pe care-l cheamă “LocoGPS”.

[ Modificat: 05 Septembrie 2008 08:24 PM de nvmarian ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

aha, deci nu foloseste receptorul GPS al iPhone.
inteleg ca pretul pachetului va fi pe masura…

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

1 din 2
1