2 din 2
2
iPhone 3G GPS Software
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

iPhone nu are o aplicatie de navigatie GPS acum. Daca si cand o va avea ramane de vazut.
Pentru Romania Nearby.app are harti Microsoft Virtual Earth la nivel de strada. Nu poate fi folosit pentru navigatie.

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

i know, dar vorbeam de partea de hardware, respectiv de receptorul gps. ma gindeam ca un third party app (gen iGo) poate
folosi acest receptor pt a functiona si ca nu trebuie un alt device atasat la iphone…

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

daca apple nu permite astfel de aplicatii o sa astepti una in installer, facuta fara aprobarea lor? hardware permite navigatie, desigur.

pariez ca in scurt timp maru’ o sa ne surprinda cu propria aplicatie de navi. si o sa rupa.

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: 

sper, numai ca stii cum ne dau ei, cu picatura…

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.04.08

umbla vorba ca tomtom au adaptat softul lor de navigatie la iphone si il vor vinde prin app store. http://www.reuters.com/article/topNews/idUSB46553120080609

Semnătură 

MBP | MBA | Iphone 6+ | Ipad 3

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
Din: Iasi
Macuser din: 15.11.07
F430 - 03 Septembrie 2008 11:05 PM

Am o nelamurire legata de softul GPS cu care lucreaza iPhone 3G : Google Maps.Din cate am inteles,acesta permite downloadarea hartilor pe parcursul calatoriei,insa pentru mine acest lucru nu este un plus.As vrea sa stiu daca pot de exemplu downloada hartile din Germania ca apoi ulterior sa ma folosesc de ele?
In caz ca nu,exista vreo alternativa la acest program / metoda?
Multumesc.

Pentru că veni vorba ... uite un tutorial ptr cei care au mai “butonat” iPhone 3G: http://www.helpdeskofficer.ro/tutorial-gps-pe-iphone-fara-conexiune-la-internet/
Chiar titlul articolului este sugestiv ... si merge! ... cel puțin pe telefonul meu 3G cu abonament la Vodafone fără internet. wink

Good luck!

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München

Asta nu este o solutie, sunt destui care nu is vor telefoanele jailbreak (desigur nu e cazul meu, am vrut sa raman pe vodafone). Solutiile vor fi de la tomtom navngo sau poate si alte firme.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

2 din 2
2