1 din 2
1
Rucksack pentru PB
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Caut un rucksack pentru PB, cât mai simplu ca aspect exterior și cât mai solid și protejat în rest. Ceva de genul ăsta ar fi ideal. Online se găsesc fără probleme, dar cu impedimentele știute: “we do not ship to Romania”, “Romanian buyers must use Paypal for payment” - deși nu te poți înregistra la Paypal din .ro angry și așa mai departe… deci eram curios dacă aveți idee de vreun magazin care vinde așa ceva pe meleagurile mioritice. Exclus genți, vreau rucksack grin

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Magazine nu stiu, dar iti pot spune despre PayPal:
Eu am si folosesc PayPal de ani buni de zile. La adresa am dat adresa mea, doar la tara am pus Portugalia… Pentru plati nu e nici o problema, merge uns, doar cand am avut de primit ceva (ca pachet, prin posta) am mentionat vanzatorului ca tara e Romania, nu Portugalia. Nu am avut niciodata vreo problema.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Nu-ti verifica billing address-ul cardului? Curios…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

.deci e chiar super daca se poate asa.

Semnătură 

Mac Pro - Dual Quad-Core 2.26Mhz / 18GB Ram / GTX 480

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Am incercat eu acum. Nu a mers. Se pare ca acum verifica mai temeinic datele.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sa dau mai multe amanunte, ca sa nu induc lumea in eroare; poate s-au schimbat procedurile de atunci.

Nu imi mai aduc aminte ce am facut atunci (sunt mai mult de 2 ani), dar stiu ca am ales pur si simplu tara cea mai apropiata (alfabetic) din lista oferita… 
Poate conteaza: eu am dat la PayPal contul de la cardul Visa Virtual (card facut de B. Romaneasca, cu care se pot face plati doar pe net). O fi verificarea mai laxa la cardurile de tipul asta?

Singura chestie de care nu pot scapa e statusul de Unverified. Dar asta conteaza doar daca vinzi mult, la publicul general (la necunoscuti). Ceea ce nu e deloc cazul meu.

(Ultima data am folosit PayPal-ul acum vreo 3 luni, am luat din Ucraina o super scula pentru evitat protectiile la copiere video)

Fișiere atașate
paypal.zip  (Dimensiune Fişier 40 - Downloads: 62)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Eu am pentru PB modelul Sidewinder de la Samsonite. (Use the search Luke, nu merge linku!) Nu este chiar ce vrei tu, dar calitatea e foarte buna.
Sunt 2 magazine Samsonite unde intru eu mai des (Bucuresti) unul pe Mosilor la colt cu Dacia si unul in Unirii. Ambele au multe modele din cele de pe site, dar cu intarituri pentru laptop gasesti mai rar.
Carrefour avea intr-o vreme Samsonite-uri dar ultima oara cand am fost sa caut ceva pentru iB n-am mai gasit.

La Diverta gasesti CaseLogic, dar sporadic.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Arată interesant Samsonite, au și backpacks văd. Rămâne să vedem ce se găsește pe stoc.

Am găsit și unele interesante. la Burton, care ar avea și magazine în .ro se pare: BOARDER’S - BREZOIANU NR. 11 BUCURESTI, RO 50022 0040722544360,  HIMALAYA STR MOSILOR N 27 BUCURESTI, RO 70000 0040213144071.

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti

Magazinu’ Burton exista - is chiar niste baieti (si fete) tare de treaba pe acolo.
Vorbesc de ala de langa McDonalds-ul de pe Regina Elisabeta - banuiesc ca Brezioanu ii zice strazii…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Ok, se pare c-o să pot totuși reuși să iau din USA. It’s good to have friends. Vroiam să vă arăt ce-am găsit, și să vă dați cu părerea de una-alta. Ar fi așa:

Booqbags Boa.XM - destul de scump, dar potrivit de sobru si ‘curat’ ca design
Tom Bihn - Smart Alec - design curat, mi-a plăcut, dar pentru protecție completă trebuie și o chestie d-asta
BrentHaven - cel mai scump, design ok, pare foarte solid, cel mai scump smile
Axio Hardpack sau Axio Fuse, dar la care iarăși nu prea e protejat laptopul și ar trebui o “chestie” precum cea anterioară

Păreri ? smile

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Am un prieten in Scotia care m-a vizitat recent si avea exact ce iti trebuie tie, dar nu mai stiu ce model.
Mi-a placut f. mult cum arata, si parea sa aiba un spate f. solid (rucksack-ul, bineinteles smile )
El are un powerbook de ultima generatie.
O sa il intreb mai pe seara ce model era.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Săru’mâna smile

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

VAXXi, scuze din nou pt intarziere, postez si aici.
Model Samsonite
109 lire sterline… dar pretenarul meu zice ca se poate si mai ieftin.
Dupa cum iti ziceam, arata f. bine.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Na’ de salivati aicea:
http://www.productdose.com/2006/04/04/top-ten-coolest-laptop-cases/

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Eu am de la Case Logic de-asta  
http://www.caselogic.com/sporty_laptop_backpack/product_detail/index.cfm?modelid=44260
Si sunt foarte multumit de el. Are si mufa pt casti ca sa iti tii mp3 player-ul in siguranta, si e fain intarit, tine bine noteboot-ul si e si comfortabil de carat

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.03.06

Eu am optat pentru un rucsac de la Lowe Pro Alpine .. le gasiti la Himalaya. A costat cam 130 RON. E foarte confortabil si spatios.

1 din 2
1