Din asta am si eu, de la LowePro. Dar al meu nu e facut pentru laptopuri, ci pentru echipament foto. Insa deseori l-am folosit ca sa-mi bag camera video + casete + baterii + cabluri + filtre, obiective si PowerBook-ul de 12”. A mai ramas loc pentru o gramada de chestii.
Sunt foarte bune astea de la LowePro.
eu am un banal trust 600b-15, din seria as cheap as they get
pentru ceva care a costat doar 1 mil e absolut ok, intarit de poti juca fotbal cu el, plus o groaza de compartimente(inutile mie). da, are si gaura pentru mufa de casti si compartiment mp3 player si e comod la spatele meu sensibil.
pentru mine deja si-a scos banii la un looping de pe un scaun mai inaltut cu aterizare neamortizata pe parchet (pe muchie), chestie in urma caruia n-a avut absolut nimic
eu l-am luat dintr-un centru comercial de aici(craiova) unde au la gramada magazine toate alea gen rate doar cu buletinul (altex, domo, flanco, etc), dar sincer sa fiu n-am fost atent sa vad din care din ele cumparam.
Ok, a eșuat cumpărătura din USA o să mă uit de Lowe la Himalaya, Samsonite la Samsonite, Trust ... unde se găsește ? Mulțumesc pentru sfaturi !
Am vazut marti tot la magazinul de la intersectia Dacia cu Mosilor un model foarte asemanator cu SAHO BACKPACK (search pe samsonite.com pls) doar ca putin mai mare, n-am retinut numele ca eram in viteza. Pe saho asta il stiu ca am unul in casa doar ca nu incape nici un ibook 12” macar in el. E foarte simplu modelul, dar inauntru e bine partitionat iar carcasa externa dura. Se si “umfla” ca un burduf in functie de cate tone de chestii feminine contine (carti, topuri de hartie, etc. )! Oricum, pare apropiat de ce ai vrut tu initial, vezi de-ti place la locul faptei. Sper sa nu fi avut halucinatii, eram chiar in viteza.