2 din 2
2
Rucksack pentru PB
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Din asta am si eu, de la LowePro. Dar al meu nu e facut pentru laptopuri, ci pentru echipament foto. Insa deseori l-am folosit ca sa-mi bag camera video + casete + baterii + cabluri + filtre, obiective si PowerBook-ul de 12”. A mai ramas loc pentru o gramada de chestii.
Sunt foarte bune astea de la LowePro.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.03.06

Lowe Alpine Echo de 20 de L. Mai jos o imagine cu produsul.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sacului meu ii spune LowePro Street and Filed, dar nu il mai gasesc pe site si nu stiu cati litri are; cred ca mai mult de 20.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Eu am un ghiozdan cu compartiment special pentru laptop 17”...
http://uk.kensington.com/html/7462.html

...si inca ceva, o achizitie noua. smile
http://www.maxupgrades.com/istore/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=137

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

Nici nu ma asteptam la altceva de la tine nevrozel. :D

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05
casar - 08 Aprilie 2006 03:57 AM

Nici nu ma asteptam la altceva de la tine nevrozel. :D

smile

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: craiova
Macuser din: 13.10.05

eu am un banal trust 600b-15, din seria as cheap as they get smile
pentru ceva care a costat doar 1 mil e absolut ok, intarit de poti juca fotbal cu el, plus o groaza de compartimente(inutile mie). da, are si gaura pentru mufa de casti si compartiment mp3 player si e comod la spatele meu sensibil.

o poza aici: http://www.promart.nl/images/Trust/14035.jpg

pentru mine deja si-a scos banii la un looping de pe un scaun mai inaltut cu aterizare neamortizata pe parchet (pe muchie), chestie in urma caruia n-a avut absolut nimic

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Ok, a eșuat cumpărătura din USA shut eye o să mă uit de Lowe la Himalaya, Samsonite la Samsonite, Trust ... unde se găsește ? Mulțumesc pentru sfaturi !

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: craiova
Macuser din: 13.10.05

eu l-am luat dintr-un centru comercial de aici(craiova) unde au la gramada magazine toate alea gen rate doar cu buletinul (altex, domo, flanco, etc), dar sincer sa fiu n-am fost atent sa vad din care din ele cumparam.

cred ca totusi un altex era.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
VAXXi - 20 Aprilie 2006 03:58 AM

Ok, a eșuat cumpărătura din USA shut eye o să mă uit de Lowe la Himalaya, Samsonite la Samsonite, Trust ... unde se găsește ? Mulțumesc pentru sfaturi !

Am vazut marti tot la magazinul de la intersectia Dacia cu Mosilor un model foarte asemanator cu SAHO BACKPACK (search pe samsonite.com pls) doar ca putin mai mare, n-am retinut numele ca eram in viteza. Pe saho asta il stiu ca am unul in casa wink doar ca nu incape nici un ibook 12” macar in el. E foarte simplu modelul, dar inauntru e bine partitionat iar carcasa externa dura. Se si “umfla” ca un burduf in functie de cate tone de chestii feminine contine (carti, topuri de hartie, etc. LOL)! Oricum, pare apropiat de ce ai vrut tu initial, vezi de-ti place la locul faptei. Sper sa nu fi avut halucinatii, eram chiar in viteza.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

2 din 2
2