Drivere baterie in Windows XP
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.07.08

Salut!
Am un MacBook pe care am instalat windows cu bootcamp.. am bagat cd-ul de leopard.. am instalat toate driverele.. mai putin cele de la baterie.. cred ca nu le avea pe cd.. cum as putea sa le gasesc pe undeva.. am incercat google sau serch-ul de aici.. dar fara rezultate.. stie cineva..?
Multumesc..

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

drivere de baterie?...

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

da.. in device manager imi arata la componente in grupul de baterie.. ca as avea 2 baterii si zice ca nu gaseste drivere pt. ele.. si ce-i drept.. stiam de pe alte laptopuri.. cu windows.. ca iti arata.. cat e incarcata bateria.. in procent.. cat mai sta aprins.. in timp.. si cand intra in hybernate.. daca nu mai are curent..

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Speedy_G - 04 Septembrie 2008 10:15 PM

da.. in device manager imi arata la componente in grupul de baterie.. ca as avea 2 baterii si zice ca nu gaseste drivere pt. ele.. si ce-i drept.. stiam de pe alte laptopuri.. cu windows.. ca iti arata.. cat e incarcata bateria.. in procent.. cat mai sta aprins.. in timp.. si cand intra in hybernate.. daca nu mai are curent..

Nu ai de unde să descarci așa ceva. Dacă vrei să verifici starea bateriei, faci boot în MAC OS X și ai acolo datele la About this Mac/More Info sau descarci Coconut Battery și citești ce scrie aplicația asta.
Posibil să fie așa ceva pt Windows, dar – deocamdată cel puțin – nu incluse de Apple pe DVD-ul de Leopard. Din cîte văd eu cu Windows pe un portabil, sistemul citește corect starea bateriei, de ce ai avea nevoie de ceva suplimentar sau sînt eu ageamiu aici?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

problema mea este ca windous-ul nu recunoaste bateria.. si nu am drivere pt. ea.. asa cum recunoaste placa video.. si stie de care e.. si o instaleaza.. cu driverele corespunzatoare.. la fel si placa audio.. camera… stie ca e iSight.. etc.. bateria nu stie de care e.. vede ca e o baterie.. chiar doua imi vede.. dar imi zice ca nu a putut sa instaleze driverele pt ea.. de fiecare data cand boootez pc-ul in windows… imi zice found new harware.. si nu gaseste drivere sa le instaleze.. problema nu-i asta.. ca i-am dat disable.. sa nu mai incerce de fiecare data sa instaleze componentele alea.. dar problema e ca in windows.. nu am nici un fel de status.. despre baterie.. asa cum am in OS X.. si nici nu ma averizeaza.. in caz ca bateria e pe consumate.. si risc sa mi se opreasca daca nu sunt atent cand mi-e lumea mai draga.. nu vreau sa bootez in osx pt. asta.. ca asa am indicator cu led-uri pe spate pt starea bateriei.. mi-e mult mai usor.. sa verific asa.. probelma mai e ca windows-ul nu stie de power management.. daca nu are drivere.. etc.. si ma gandeam ca daca pt. celelalte componente sunt drivere.. pt. windows.. ar fi si pt baterie.. dar n-am gasit eu pana acum…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

mda…
poate era mai potrivită altă marca de computer, care să fie capabilă să ruleze windows nativ, nu?
așa cum rulează apple mac os smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
Speedy_G - 05 Septembrie 2008 02:31 PM

.. ca asa am indicator cu led-uri pe spate pt starea bateriei.. mi-e mult mai usor.. sa verific asa.. probelma mai e ca windows-ul nu stie de power management..

Pai…daca tot e mai usor…verifica indicatorul cu led-uri.

Mai oameni buni…de ce va mai luati Mac-uri daca tot in Windows va petreceti timpul? Ieseati mai ieftin cu alt tip de computer…zau daca nu!

Si eu mai am nevoie de windows insa nu 90% din timpul petrecut pe Mac si nu cu bootcamp.  Exista solutii de virtualizare care va scutesc de toate problemele: paralles si vmware care-s pe bani si virtualbox care e free.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Alex Toderascu - 05 Septembrie 2008 06:19 PM
Speedy_G - 05 Septembrie 2008 02:31 PM

.. ca asa am indicator cu led-uri pe spate pt starea bateriei.. mi-e mult mai usor.. sa verific asa.. probelma mai e ca windows-ul nu stie de power management..

Pai…daca tot e mai usor…verifica indicatorul cu led-uri.

Mai oameni buni…de ce va mai luati Mac-uri daca tot in Windows va petreceti timpul? Ieseati mai ieftin cu alt tip de computer…zau daca nu!

Si eu mai am nevoie de windows insa nu 90% din timpul petrecut pe Mac si nu cu bootcamp.  Exista solutii de virtualizare care va scutesc de toate problemele: paralles si vmware care-s pe bani si virtualbox care e free.

Este libertatea omului de a-și pune Windows pe un mac intel. Că face bine sau nu, că dă bani degreaba este treaba lui.
În diversele instalări pe mac-uri intel, nu am observat că ar fi probleme cu detectarea bateriei și a stării sale, dar se poate, știu și eu? Omul caută o soluție, eu unul nu știu de vreuna, poate au alții.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Speedy dragă, am avut ocazia azi să revăd 2-3 situații cu uindăuz pus pe portabile Apple, pe toate este OK, micul utilitar din dreapta jos arată încărcarea OK. Nu-mi pot da seama de ce la tine e altfel. Pe toate e XP, posibil ca în Vista să fie necazuri, că e cu necaz mare Vista asta.

Semnătură