Ceva mai bun ca Videora?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.09.08

Ca converter pt iphoneul meu folosesc videora ... insa nu mi se pare cine stie ce. Adica imi ia vreo 2 ore sa faca convert la medium to high quality si dintr-un dvdrip de 700 de mega face un mp4 de 1.5giga sau mai mult. Calitatea pe Iphone e destul de bunicica dar mi se pare exagerat.

Stie cineva vreun converter mai bun pt pc sau poate vreun alt format care sal faca repede sa ocupe putin spatiu(500-700mb) si sa aiba si o calitate decenta?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

haideti ma chiar nu stie nimeni vreo alta aplicatie/format?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Si eu il folosesc la iPod-ul meu Touch de 16 gb si din contra chiar imi face fisierele mai mici undeva pe la vreo 500 600 de mb.Folosesc setarea H.264 480x320 768 kbps Stereo/128 kbps.Celelalte cu 2-Pass, Advanced, si AviSynth fac ca m aceeasi treaba doar ca fisierele sunt mai mari. smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

si cum e calitatea? se vede la fel de bn ca pe mp4?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Da, se vede foarte bine.Am convertit si ceva filmat in cinema si se vedea surprinzator de bine,cred ca din cauza densitatii pixelilor, chiar mai bine decat pe calculator unde rasfoisem prin film. Sau poate erau doar vedenii de-ale mele raspberry

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

isquint care e free sau visualhub care e si el free pe torrente

este foarte rapid. face un film de 2 ore cam in 20 de minute. spre deosebire de altele care fac acelasi lucru in jur de 4 ore

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

este logic sa se vada mai bine din cauza nrlui de pixeli

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Pinacle Studio Plus 10….are optiune de out “Video for iPod”.....adik merge pe orice de la Apple. Tot ce poate inghitii programu, scuipa format pt iPod/iPhone. Le face mega-benga dar sta mai mult de 20 min….depinde si de calitatea filmului care trebuie convertit. Sa nu va speriati dar la 300 (HD) mi-a stat 14h :D….wow!! Dar cand ma uitam la el zici ca era luat de pe iTunes Store…..calitate buna si pe iPod/iPhone si conectat la TV. Se gaseste si asta pe torente crack-uit….daca aveti bani e 600-700 RON in magazine de IT.

EDIT PS: In etapa de convert intervine si configuratia PC-ului (proc,RAM,etc)....si inca un amanunt…..e only for Windows.

[ Modificat: 06 Septembrie 2008 06:26 AM de Chucky ]
 Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

‹‹ iPhone Flash Plugin      ajutor ››