2 din 2
2
Ecran bleu
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

ecran bleu, m-am speriat cu numele topicului. credeam ca e legat de windows. este bine de stiut pățania ta, poate mai are si altcineva vre-o problema de genul asta…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 12.10.05
szhoul - 03 Aprilie 2006 03:11 AM

ecran bleu, m-am speriat cu numele topicului. credeam ca e legat de windows. este bine de stiut pățania ta, poate mai are si altcineva vre-o problema de genul asta…

ha ha, d-aia n-am zis “blue screen”,  suna prea jignitor wink

Cat despre semnalul incomplet dat de pini, fire etc…eu credeam ca e de ajuns unul sa scartaie ca sa nu mai am semnal deloc. Acum am mai invatat ceva…oricum, se pare intr-adevar ca nu era bine insurubat adaptorul in mac,  ca eu mai fac conexiune pe pc si mi-am zis ca e suficient doar sa-i infig mufa, nu si sa-l intzepenesc, sa nu obosesc, vezi doamne, prea tare, tot schimband mufele.

Multumesc de raspunsuri.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Chiar ca asta e o chiestie bine de stiut, parca ma si vad daca as fi fost in locul tau dand cu tastatura de perete.

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 12.10.05
kracker - 03 Aprilie 2006 04:11 AM

Chiar ca asta e o chiestie bine de stiut, parca ma si vad daca as fi fost in locul tau dand cu tastatura de perete.

eu am sunat la salvarea “macuser.ro”!  Iesi mai ieftin decat cu tastatura sparta si varuiala generala in camera, plus si cu nervii inca relaxati, nu chiar total, dar totusi tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu am doua intrari la monitor, ce-a digitala clar unde intra, iar cealalta la pc. de fapt cealalta sta in aer de multa vreme.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Noroc ca mai e o tastatura de rezerva insa bine ca nu am avut inca nevoie sa o folosesc, si sper ca nici nu o sa fie, nu de alta dar nu am chef sa gletuiesc din nou peretii.

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

2 din 2
2