Applicatii appstore - Nu functioneaza!!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.03.08

Salut, am un iphone 2 g, facut update curat la 2.0.2 de la 201 pwn -uit.
Mi am facut cont pe itunes (appstore) de pe laptopul de la birou (mi e lene sa il mai car acasa seara de seara asa ca acasa folosesc un descktop). Astazi m am confruntat cu o problema careia nu i mai agsesc rezolvare ! aplicatiile date jos de pe appstore nu imi mai functioneaza de niciun fel. Intru in aplicatie, da sa se deschida si dupa aprox 2 sec se inchide si revin in meniul principal al tel. Le am dezinsatlat, reinstalat, am facut restore la tel (mare greseala, nu stiam ca daca ii faci rstore revine la factory settings si va fi blocat in retea, asa ca l am winpwn uit iarasi la 201 si update la loc 202 - cred ca asta era calea, nu?), am instalat alte aplicatii…..in fine nu imi mai merge appstore!!!!!!!!!!! Le dau jos, se instaleaza da nun imi mai functioneaza. M am gindit ca ar putea fi de la faptul ca eu am sincronizat tel cu descktopul de acasa, drept pt care imi da un mesaj ca “acest calc nu e autorizat sa faca backup la aplicatii pt ca mi am facut cont de pe un alt calc)
Va rog, daca v ati mai confruntat cu o astfel de problema, cum ati procedat?
Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 30.04.08

Fac un bump mai de taran prost, dar ma confrunt cu aceeasi problema, de aseara, si nu stiu de ce. Any ideas?

Semnătură 

Daca-mi sunt permise 500 de caractere in semnatura, le voi folosi dupa cum consider. Data viitoare voi face back-up si la semnatura :(

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Craiova
Macuser din: 18.03.09

versiunea prea veche ...
acum aplicatiile cer 221 fai update la macar 2.2 si apoi incearca iar.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

E ultima versiune. Am pe doua, de fapt. Si pe Touch-ul meu, si pe iPhone-ul unui prieten, ambele 2.2.1. Al meu merge dupa jailbreaking. iDevices-urile sunt o combinatie intre PSP si Windows. The best pleasures in life…

Semnătură 

Daca-mi sunt permise 500 de caractere in semnatura, le voi folosi dupa cum consider. Data viitoare voi face back-up si la semnatura :(

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08

deschide itunes….da click pe store (undeva sus) apoi da Authorize Computer.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Deva
Macuser din: 11.11.08

pwn tool pe 2.2.1 si se rezolva problema. bafta

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

@cosmin mierlea facut, incercat, tot nu merge.

@VamvY la mine asa a functionat, dar prietenului nu ii fac Jailbreaking in caz ca ceva goes wrong.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Deva
Macuser din: 11.11.08
23.12.2012 - 27 Mai 2009 06:16 PM

@cosmin mierlea facut, incercat, tot nu merge.

@VamvY la mine asa a functionat, dar prietenului nu ii fac Jailbreaking
in caz ca ceva goes wrong.

nu are ce sa mearga prost daca faci exact cum iti spune tutorialele. bafta