Am inteles ca daca vrei sa achizitionezi ceva de pe appstore, chiar si gratuit iti trebuie un cont Itunes.
Bun, chiar am incercat sa iau ceva si-mi cere o parola si un user name, este vb despre parola contului de itunes si user-ul facut acolo?
Eu inca nu am cont la itunes, insa saptamana asta imi voi face unul si intrebare este : sa-mi fac cont la itunes romania sau la itunes USA?
Am inteles de pe forum, ca daca ai cont pe itunes romania, binenteles ca nu poti lua filme si muzica, asta stiam, insa se pare ca nu ai acces la atea aplicatii de pe appstore ca, daca ai avea cont la itunes USA, este corect?
Mentionez ca este prima data cand interactionez cu itunes-ul si nu prea stiu mare lucru, va rog sa ma ajutati cu un raspuns asa ca pentru incepatori, mai explicat.
Si daca e mai bine sa-mi fac cont la itunes USA cum procedez, bauiesc ca trebuie o adresa din state, and stuff.
Aplicatiile sunt aceleasi atat in US cat si in RO store. Fa-ti cont in RO store ca sa-ti poti lua si aplicatiile pe bani.
Pentru US store iti trebe card cu billing address valid in cazul in care vrei sa-ti cumperi ceva. Dar, poti sa-ti faci cont pe gratis, in cazul in care pe langa aplicatiile gasite in Ro store, vrei sa-ti iei ce mai dau ei gratuit pe-acolo. Sunt melodii gratis saptamanale.
Pai poti eventual daca ai 2 adrese de mail sa-ti faci un cont pe RO store, de unde sigur poti sa-ti iei app pe bani, iar daca cunosti pe cineva in SUA, sa-ti faci cont cu cardul lor pentru a putea si cumpara/inchiria ceva din store:)
Aaa, sau ca sa nu existe conflicte, sa-ti cumpere Gift Card sa-l poti folosi pe US store si atunci nu mai ai nevoie de US card. Contul ti-l poti face fara validare.
nu prea am pe nimeni prin state, dar poti sa-mi dai mai multe detalii despre acest gift card?
daca rpimesc gift card mai am nevoie de adresa sa fac contul sau cum?
Pai o adresa pt contul de US trebe oricum, dar daca iti faci cont fara card de credit nu ti-o verifica nimeni si poti sa-ti faci contul.
Daca ai pe cineva cine sa-ti dea un cod de gift card, dupa ce ti-ai facut contul dai click pe Redeem, bati codul, si ai o anumita suma in cont cu care poti face orice.
Intelegi?
Foarte tare faza valabila pe ambele Store-uri si RO si US…...Mai demult cand mi-am facut cont pe iTunes Ro v-am zis ca mi-a aparut la Billing Information printre optiunile de carduri si o optiune “None” ca in fotografie….deci poti sa iti faci cont si fara sa bagi informatia unui card….si introduci info-ul necesar dupa ce faci prima cumparare pe bani, ca cele gratis le iei oricum. Acum am dovada….muhahahha…...atunci nimeni nu m-a crezut ca nu imi mai aparea nici mie si nici altora!
EDIT: Am iTunes 8
[ Modificat: 12 Septembrie 2008 05:58 AM de Chucky ]
Foarte tare faza valabila pe ambele Store-uri si RO si US…...Mai demult cand mi-am facut cont pe iTunes Ro v-am zis ca mi-a aparut la Billing Information printre optiunile de carduri si o optiune “None” ca in fotografie….deci poti sa iti faci cont si fara sa bagi informatia unui card….si introduci info-ul necesar dupa ce faci prima cumparare pe bani, ca cele gratis le iei oricum. Acum am dovada….muhahahha…...atunci nimeni nu m-a crezut ca nu imi mai aparea nici mie si nici altora!
EDIT: Am iTunes 8
Nu e vorba ca nimeni nu te-a crezut ci mai degraba nimeni nu a putut confirma faptul ca ai optiunea NONE.
Eu nu am, am iTunes 8 de asemenea.
Mie nu-mi apare NONE nici pe US nici pe RO am tot iTunes 8 carei explicatia?
Am 3 carduri de la 3 banci diferite dar se pare ca nici unul nu e destul de bun pt “THE MIGHTY WHITE APPLE” (very frustrated)
Un Mastercard Mondo de la BT , Un Visa electron de la bcr , Alt Visa electron de la ING, ba imi zica ca cica debit cards are not accepted in romania, care-i pb cu ele nu inteleg, ca doar incap bani pe ele nu ? ori ur payment method is not valid… Asta e , sunt roman , ce sa-i fac? Poate trebuie sa platesc in avans ....
Mie nu-mi apare NONE nici pe US nici pe RO am tot iTunes 8 carei explicatia?
Am 3 carduri de la 3 banci diferite dar se pare ca nici unul nu e destul de bun pt “THE MIGHTY WHITE APPLE” (very frustrated)
Un Mastercard Mondo de la BT , Un Visa electron de la bcr , Alt Visa electron de la ING, ba imi zica ca cica debit cards are not accepted in romania, care-i pb cu ele nu inteleg, ca doar incap bani pe ele nu ? ori ur payment method is not valid… Asta e , sunt roman , ce sa-i fac? Poate trebuie sa platesc in avans ....
Doar lui chucky ii apare NONE, nimeni altcineva nu a confirmat existenta acelei optiuni.