Ba a citit bine. Ai zis sa faci cont fara card de credit. Nu ai zis pe gratis. Cumperi un iTunes Music Card si-ti faci cont cu el.
Ca sa fiu rau pot sa zic ca poti sa-ti faci cont cu debit card nu credit card…
cum iti iei un iTunes Music Card? vom afla in episodul viitor…
Incerci sa faci download de o aplicatie free, si urmezi pasii (new user ...). Important este sa ai adresa de mail nefolosita !!! Functioneaza VERIFICAT pe US (trebuie doar sa ai o adresa si un numar de telefon cu prefixul si zip code corecte) si pe RO !!
Am uitat sa spun ca folosind aceasta metoda, cand ajungi la selectarea metodei de plata, apare optiunea de “None”. Si in aceste fel ai un cont itunes cu ajutorul caruia poti sa faci download la orice este free.
Am uitat sa spun ca folosind aceasta metoda, cand ajungi la selectarea metodei de plata, apare optiunea de “None”. Si in aceste fel ai un cont itunes cu ajutorul caruia poti sa faci download la orice este free.
Si eu am incercat asta acum cateva zile si a mers pt US.
Incearca metoda asta. Se pare ca functioneaza. Nu ai nevoie de nici un Gift Card, Card de credit/Debit sau similare. Selecteaza doar optiunea “NONE” cind vine vorba la optiunea de plata.
Ai nevoie de o adresa valida de USA si un nr. de telefon de acolo. Cauta cu google dupa o adresa de Starbucks de exemplu si foloseste datele obtinute. vezi sa coincida toate (adresa, codul postal si nr. telefon sa fie din aceeasi localitate) ca altfel nu merge. Bafta.
@raducoc: Am incercat metoda din acel link, dar nu reusesc sa fac cont. Selectez “NONE”, ca si metoda de plata, introduc o adresa (am cautat pe google), apas butonul continue si imi apare o eroare care zice ca nu am completat datele cardului. Care card?? am selectat “NONE”. Nu reusesc nici cum sa fac un cont.
Inca ceva: pe iTunes store Romania am incercat sa.mi fac cont cu 2 carduri(bancpost si bcr), la fiecare am primit ca nu suporta carduri de debit pt Romania. Cum ati reusit sa va faceti cont?