Mai incearca, poate nu mai e valabil gift cardul. Cauta pe google “iTunes account without card” si o sa gasesti multe site-uri care explica pas cu pas procedura. Cat despre carduri, cele romanesti nu merg decat pentru iTunes Romania. Nu trebuie sa fie neaparat de credit, merg si cele de debit Visa Classic si MasterCard, eventual embosate. Vezi ca trebuie sa ai macar 3 Euro in cont, si daca nici asa nu merge fa-ti un MasterCard de la ING, e garantat 100%.
Intrebarea mea este urmatoarea: Are cineva vreo idee cum se face cont pe iTunes america fara credi card si alea? Stiu ca se poate cu gift cards dar acu chiar nu mai dau bani aiurea doar pt ca sa downloadez aplicatii pe gratis. E o mare pocarie…pe itunes romania sunt putine appsuri…
Sau eventual, are cineva cont pe america fara credit pe el si sa-l poate impartii si cu restu de aici sa ne luam si noi ceva app-uri mai calumea? Nici macar yahoo messenger nu pot downloada asa ceva mi se pare absurd de tot :(.
Mai dar totusi cum facem sa ne rezolvam si noi cu un cont iTunes din America? ..Am rascolit tot internetul si de obicei cand vreau sa fac ceva sa mearga tot merge pana la urma ca ma enervez ) , da in fine, ideea e ca nu am gasit , si ce am gasit nu functioneaza acum ca au rezolvat-o astia de la Apple :/
Are cineva un cont iTunes fara credit pe el din state sa ni-l dea si noua ?
Nu trebuie neaparat sa cumperi un gift card, eu n-am platit nimic pentru cod. Am profitat de o promotie pe un site si m-am inregistrat pe iTunes USA, de unde am avut acces la toate softurile gratuite care mi-au atras atentia, printre care si Yahoo oneConnect. Din pacate nu mai am link-ul si nici site-ul nu-l mai gasesc. Recent mi-am facut cont si pe iTunes Romania - cu ING MasterCard de debit in lei - pentru ca ma interesau si cateva programe pe bani. Nu sunt un maniac al aplicatiilor - momentan am doar 21, plus cele 19 preexistente - asa incat nu mi-am incarcat telefonul decat cu ceea ce mi s-a parut util sau distractiv. Tranzitia de la un cont la altul se face fara probleme, practic te loghezi pe contul de USA sau Romania, descarci un soft si sincronizezi, nimeni nu te-ntreaba de sanatate si nici nu-ti sterge ce aveai pe telefon.
Din august si pana acum am incercat multe aplicatii, dar am pastrat doar pe urmatoarele: Air Sharing, Asphalt 4, Checkers, Chess Clasics, Chess Clock, Coin Flip, Cro-Mag Rally, eBay Mobile, Fifteen, Four Free, Google Earth, Google Mobile, Guitarist, iTalk Recorder, Ocarina, PayPal Mobile, Pianist, Shazam, Touch Hockey, Translator, Yahoo! oneConnect, Wikipanion.
[ Modificat: 28 Noiembrie 2008 01:51 AM de AppleGenius ]
@raducoc: Am incercat metoda din acel link, dar nu reusesc sa fac cont. Selectez “NONE”, ca si metoda de plata, introduc o adresa (am cautat pe google), apas butonul continue si imi apare o eroare care zice ca nu am completat datele cardului. Care card?? am selectat “NONE”. Nu reusesc nici cum sa fac un cont.
Inca ceva: pe iTunes store Romania am incercat sa.mi fac cont cu 2 carduri(bancpost si bcr), la fiecare am primit ca nu suporta carduri de debit pt Romania. Cum ati reusit sa va faceti cont?
Folosesc versiunea 8.0.2 de la iTunes
Mai incearca. Si mie mi-a luat ceva timp pina am reusit (vreo 3-4 ore) da merita. Cauta o adresa de Starbucks si baga adresa, CP, si telefonul lor. Si inca ceva. Sa ai o adresa de email nefolosita anterior. Eu am folosit una de Gmail la care i-am pus un nume de american . Si fi atent la tot ce bifezi cind creezi contul. Sa apara ca si cum ai fi un american in vizita in RO! kapisci?
Nu trebuie neaparat sa cumperi un gift card, eu n-am platit nimic pentru cod. Am profitat de o promotie pe un site si m-am inregistrat pe iTunes USA, de unde am avut acces la toate softurile gratuite care mi-au atras atentia, printre care si Yahoo oneConnect. Din pacate nu mai am link-ul si nici site-ul nu-l mai gasesc. Recent mi-am facut cont si pe iTunes Romania - cu ING MasterCard de debit in lei - pentru ca ma interesau si cateva programe pe bani. Nu sunt un maniac al aplicatiilor - momentan am doar 21, plus cele 19 preexistente - asa incat nu mi-am incarcat telefonul decat cu ceea ce mi s-a parut util sau distractiv. Tranzitia de la un cont la altul se face fara probleme, practic te loghezi pe contul de USA sau Romania, descarci un soft si sincronizezi, nimeni nu te-ntreaba de sanatate si nici nu-ti sterge ce aveai pe telefon.
Din august si pana acum am incercat multe aplicatii, dar am pastrat doar pe urmatoarele: Air Sharing, Asphalt 4, Checkers, Chess Clasics, Chess Clock, Coin Flip, Cro-Mag Rally, eBay Mobile, Fifteen, Four Free, Google Earth, Google Mobile, Guitarist, iTalk Recorder, Ocarina, PayPal Mobile, Pianist, Shazam, Touch Hockey, Translator, Yahoo! oneConnect, Wikipanion.
AppleGeek: te referi la http://www.tunecore.com/freealbum ? daca da, a fost o promotie care a durat pana la sfarsitul lunii august. eu cel putin de acolo mi`am procurat codul pentru contul itunes, pentru US..
Da, asta era site-ul. Vad ca nu mai e exista exact pagina respectiva, dar mi-am amintit dupa denumire. Stiam ca promotia e limitata, dar nu si pentru cat timp. Pacat…
Mai incearca. Si mie mi-a luat ceva timp pina am reusit (vreo 3-4 ore) da merita. Cauta o adresa de Starbucks si baga adresa, CP, si telefonul lor. Si inca ceva. Sa ai o adresa de email nefolosita anterior. Eu am folosit una de Gmail la care i-am pus un nume de american . Si fi atent la tot ce bifezi cind creezi contul. Sa apara ca si cum ai fi un american in vizita in RO! kapisci?
Am incercat cum ai zis, dar degeaba. Selectez “None”, dau continue si imi zice sa introduc numarul cardului si data de expirare. Acuma astept sa.mi vina cardul de la ING. Am sa.mi faca un cont pe iTunes Romania, dar as dori si pe US. Din cate stiu pe cel din US sunt mai multe aplicatii gratuite.
Am incercat cum ai zis, dar degeaba. Selectez “None”, dau continue si imi zice sa introduc numarul cardului si data de expirare. Acuma astept sa.mi vina cardul de la ING. Am sa.mi faca un cont pe iTunes Romania, dar as dori si pe US. Din cate stiu pe cel din US sunt mai multe aplicatii gratuite.
nu numai asta, dar este cand auzi tu o aplicatie care ii laudata de multi si vrei si tu sa o ai.. si buba ii ca numa pe US Store ii..
asa o fost cand so povestit de One Connect de la yahoo.. cum o sarit romanasii care nu aveau cont pe us.. sa`si ia aplicatia..:D