5 din 7
5
Cont iTunes
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Si cat de discutat e acest subiect… la un moment dat cred ca devine obositor ca cineva sa tot explice. Si plictisitor pentru un cititor fidel al forumului care adoarme citind aceleasi tipuri de subiecte.

Ca si solutie, urmeaza instructiunile din timpul crearii contului, citeste si Disclaimer-ul (Termeni si Conditii) - te ajuta si el. Daca-l parcurgi si ti-i seama de el, contul va fi creat cu succes (succes pe care ti-l doresc si tie raspberry )

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

sau cand mai ai vreo problema foloseste search-ul si vezi daca s a mai discutat subiectul,daca da cu siguranta ai acolo toate raspunsurile pe care le cauti.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Provine dintr-un “merge”.
Prietenul cel mai bun al nostru, chiar înaintea lui Google, e butonul “Caută”. A se folosi în caz de dubii.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.12.08

am o intrebare va rog( am de cateva zile iphone asa ca scuzati ignoranta)
pt a downloada o aplicatie free de pe apple store, tb sa finalizez inregistrarea la itunes?  mi se cere un user si un pass. de itunes Ce legatura are applestore cu itunes?

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Bineinteles, iti trebuie cont pe iTunes Store. Cu iTunes vei putea descarca si eventual sincroniza cu iPodul Touch/iPhone cu ajutorul acestui cont. Citeste rubrica, s-a mai discutat..
Daca poti finalizeaza inregistrarea la itunes cum zici tu, rau nu are cum sa-ti faca

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
Rank
Newbie
Din: 

mda,
nu am inregistrat tel la itunes store pt ca nu am un card valabil
as urma instructiunile acestea sugerate pe acest forum aici http://www.winandmac.com/tips/create-free-itunes-account-no-matter-where-you-live-without-using-redeem-code/
dar nu stiu cum sa ajung la acest pas

trebuie sa conectez tel la PC? apoi? cum sa ajung la pagina prezentata pe windandmac?

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
Rank
Newbie
Din: 

gata, am reusiiiit! am downloadat deja un joculet super simpatic, cu un omulet drunk, hihi
a fost tare util sa gasesc pe acest forum link ul spre windandmac!

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Pai daca ai sta sa citesti ce scrie acolo ai pricepe si ai vedea ca solutia e kiar in fata ta. Dar nu sunt aici sa tin predici…..
Pai acolo zice asa…
1. Deskide iTunes
2. Alege un AppStore (adik o tara ex.Romania, US, UK, Honk-KOng, etc…)...banuiesca ca te intereseaza Romania sau US
3. In AppStore selecteaza o aplicatie care nu costa…adik e FREE
4. Acum o sa iti ceara sa introduci un ID si un Password…..insa nu ai asa ceva…soooo in fereastra aia care apare dai click pe Create New Account
5. Introduci toate informatiile mecesare…e-mail, parola si intrebarea aia de sigurantza
6. In pagina urmatoare printre cardurile alea sus de acolo ultima optiune este NONE…adik nu iti mai cere Billing Info…adik nu mai ai nevoie de card.
7. Ai creat contu de iTunes
8. Foloseste-l!
9. Bft!
10. Craciun Fericit si un An nou fericit!

PS: Ca sa va downloadeze si ARTWORK trebuie sa aveti cont intr-un magazin care are si Muzica…nu va faceti cont pe Romania si pe urma scrieti iar aici ca nu va la ARTWORK-u la muzik. Preferabil e sa faceti aceeasi jmekerie si pt un cont in US ca sa aveti acces la o baza de date de ARTWORK cat mai mare.
PPS: Ca sa downloadeze ARTWORK trebuie sa fiti logat cu acel cont al tarii in care existe iTunes Music Store (preferabil US)

[ Modificat: 29 Decembrie 2008 05:40 AM de Chucky ]
 Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRank
Member
Din: Mamaia, Constanta, Romania
Macuser din: 21.12.08
emma - 29 Decembrie 2008 05:31 AM

gata, am reusiiiit! am downloadat deja un joculet super simpatic, cu un omulet drunk, hihi
a fost tare util sa gasesc pe acest forum link ul spre windandmac!

Fetele astea :D Happy New Game!

Semnătură 

The hmsters have gone mad! Mad I tell you!

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
Rank
Newbie
Din: 

Sarbatori frumoase si tie!

merci, insa mi-ai dat o solutie la nanosecunde dupa ce am postat ca am reusit…

problema era ca interfata itunes imi era complet necunoscuta pana mai deunazi si nu stiam d pe unde sa intru in apple store(magazin), in fine , nici leg intre apple store si itunes nu imi era deloc clara, am primul tel iphone de cateva zile, n=am mai folosit itunes, n-am pc mac, eram afoana apple pana pe 25 dec, dar noroc ca prind repede

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Ma bucur ca ai reusit! Toate urarile! raspberry

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08

parca imi aduc aminte cand aveam si eu aceleasi probleme ca si emma….acum vreun an juma… :D

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.06.09

buna sint nou am un iphone si la accont nu imi apare nici mie sa selectez none ma ajuta cineva sa imi faca cont pe itunes multumesc

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Linden Tree Lake (Lacul Tei)
Macuser din: 11.05.06
raduxxm - 14 Iunie 2009 04:54 PM

buna sint nou am un iphone si la accont nu imi apare nici mie sa selectez none ma ajuta cineva sa imi faca cont pe itunes multumesc

Pai eu am folosit indicatiile de pe acest site http://www.tunecore.com/freealbum dar din pacate nu mai este valabil codul ... Sa vdm daca mai stie cineva alta metoda smile

[ Modificat: 14 Iunie 2009 05:50 PM de pehash ]
 Semnătură 

The MotherShip will land in 2015.

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.06.09

ok astept sau daca poate cineva sa imi faca un cont pe itunesu lui

5 din 7
5

‹‹ "Contorizare" mesaje?      Firmware 2.1 ››