7 din 7
7
Cont iTunes
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.07.09

mi`am facut cont p itunes p US si am ales none, am introdus o adresa din New York dar nu primesc mailul.. :( dc???

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.06.09

Totusi nu ma ajuta si pe mine cineva? :(
Am un Iphone 3G si cand apas pe ITunes din meniul principal sta 3 sec sa se incarce si imi zice: Conectare imposibila la ITunes Store. ITunes Store nu este disponibil in aceasta tara.
Stie cineva cum as putea sa schimb tara?
Este decodat de cineva cu soft 3.0
Mi-am facut cont pe ITunes in RO de pe MacBook.
Am intrat din meniul principal la Iphone in AppStore (de langa ITunes), mi-a cerut: utilizare acelasi cont; creare cont nou; - am ales utilizati acelasi cont, am bagat mail-ul si pass si m-a lasat sa copii o aplicatie free.
Apas butonul principal la Iphone si ma duc in meniu, ITunes -> Conectare imposibila la ITunes Store. ITunes Store nu este disponibil in aceasta tara.
:(

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Craiova
Macuser din: 18.03.09

iti faci alt cont pe alta tara de preferat usa

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
MafiaSIC - 03 Iulie 2009 07:38 PM

iti faci alt cont pe alta tara de preferat usa

E la fel pt ca mai am un cont pe uk

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.07.09

am incercat azi sa imi fac un cont p itunes store si am vrut sa folosesc cardul Visa Electron da nu merge deloc. imi zice k metoda de plata este refuzata. voi ce carduri folositi si merge?

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Ok! Am reusit cu contul de UK!
Merge Itunes…
Dar acum vreau sa instalez NAVIGON. Cand am dat sa se sync cu ITunes, sta circa 30 min si la urma imi zice: The aplication NAVIGON was not installed on the Iphone because error occured (0xE8008001).......
De ce??? :(

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

pentru ca nu e platit ci descarcat de pe internet si nu vei afla aici cum sa o faci.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Craiova
Macuser din: 18.03.09
FatManScoop - 04 Iulie 2009 03:15 PM

Ok! Am reusit cu contul de UK!
Merge Itunes…
Dar acum vreau sa instalez NAVIGON. Cand am dat sa se sync cu ITunes, sta circa 30 min si la urma imi zice: The aplication NAVIGON was not installed on the Iphone because error occured (0xE8008001).......
De ce??? :(

NU se discută despre metode neortodoxe aici. Grijă mare la regulament.

[ Modificat: 04 Iulie 2009 06:00 PM de toma ]

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Voi piratati aplicatii?

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
gorrocs - 04 Iulie 2009 05:52 PM

Voi piratati aplicatii?

Nu ei fac asta dar se pare ca promoveaza utilizarea unor astfel de aplicatii, ceea ce e WRONG!!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Putin offtopic, Navigon mi se pare o aplicatie care merita cumparata. Am fost placut suprins sa gasesc o harta a Romaniei mult imbunatatita fata de celelalte 2 PND ale mele, un Route 66 din 2006 si un LG din 2008. Iar vanzarile mai mari sunt singurele care pot incuraja dezvoltari ulterioare ale hartii/softului.

[ Ignoră ]   [ # 102 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 03.07.09
JibryL - 04 Iulie 2009 04:09 AM

am incercat azi sa imi fac un cont p itunes store si am vrut sa folosesc cardul Visa Electron da nu merge deloc. imi zice k metoda de plata este refuzata. voi ce carduri folositi si merge?

nu merge cu Visa electron. ai nevoie de un card simplu Visa, Mastercard sau American Express (nu derivate din ele gen Visa Electron). mai e important să fie internațional (adică să se poată folosi în străinătate), plus să fie activate tranzacțiile pe Internet (la unele asta se face automat, dar e bine să ceri asta când mergi la bancă). merg și cardurile de credit și cele de debit. poți să încerci la Banca Transilvania, BancPost sau RBS, despre ele știu că au carduri de debit care funcționează.

Semnătură 

We Want Apple Romania!

7 din 7
7

‹‹ "Contorizare" mesaje?      Firmware 2.1 ››