1 din 3
1
Noile Ipod-uri
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.09.08

Ce parere aveti despre noile Ipod-uri ?

store.apple.com

Oare peste cate luni o sa apara si pe store.apple.ro (pentru cei ce vor sa cumpere un Ipod si sa aiba si garantie la el) ?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Valentyn - 10 Septembrie 2008 01:12 AM

Ce parere aveti despre noile Ipod-uri ?

store.apple.com

Oare peste cate luni o sa apara si pe store.apple.ro (pentru cei ce vor sa cumpere un Ipod si sa aiba si garantie la el) ?

Arata excelent. Si Touch-urile, si Nano-urile si cele clasice… iar preturile sunt “delicioase”
Vor aparea si la noi, cu acelasi pret “dezgustator”.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Dar mai mult ca sigur, peste trei saptamini vom avea si noile buce. Ce ma enerveaza e ca Apple zboara spre multimedia, uitind de calculatoare.
P.S.: Steve e tare slabit! Tare, tare slabit!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Cu exceptia primului nano care se zgaria ceva de groaza toate generatiile din ultimii ani au fost reusite.

Accelerometrul… o sa fie un mare plus… nu stiu sa mai aiba nimeni din bransa…

Ce mi se pare interesant… e ca au trebuit 3 generatii de nano-uri ca in final cea de-a 4-a sa arate, exceptand rotunjimile & co, ca o chinezarie de MP4. smile

Am o senzatie ca in viitor va aparea si un nano touch - care ar face senzatie in segementul asta.

[ Modificat: 10 Septembrie 2008 02:52 AM de o_mores ]

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Ahhh ... nu mai e ăla de 160 Gb mad

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, ciudata miscarea, sa scada capaciatea la ipoadele mari. Nu s-or fi vandut bine?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: b u c u r e s t i
Macuser din: 06.03.08
altero - 10 Septembrie 2008 03:23 AM

Da, ciudata miscarea, sa scada capaciatea la ipoadele mari. Nu s-or fi vandut bine?

E tare ciudat, intr-adevar. Din cate stiu, s-au vandut chiar mai bine decat cele de 80. Cel putin la americani, majoritatea are de 160. La ei nu e mare diferenta de pret, asa ca e normal sa prefere capacitate dubla. In alta ordine de idei, in weekend sau cel tarziu saptamana viitoare o sa am noul ipod nano de 8 gb albastru sau galben smile (am un var care a fost in san francisco azi la lansare si l-am sunat sa imi cumpere).

Semnătură 

MacBook White/iPod shuffle/iPod Touch/iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Lumea Noua
Macuser din: 30.11.07

pacat… ma asteptam sa reduca pretul la noul touch undeva sub $200. cei de la amazon au redus imediat preturile la 1st Gen Ipod touch la $198, dar din moment ce iti trebuie software update ($10 cred nu?) nu se merita (vine prea aproape de $229). noile ipod nanos ma cam lasa rece, sincer sa fiu. grossly overpriced. o chestie amuzanta, dar cam inutila: shake to shuffle smile ma gandesc ce se intampla daca alergi cu ipodul in buzunar si tot iti schimba cantecele o data la 5 secunde smile)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Classic-ul se cam apropie de sfarsit, si cred ca de asta nici nu mai shimba ceva la el.
Nano-ul e borat de’a dreptu’ . Nano 3rd gen a fost singurul frumos. Cu tot acc. lui, tot ca un tampax arata, si mai are si memorie putina. Si chiar arata ca o chinezarie ieftina.
Touch-ul e marfa, dar din nou, nu pot sa pricep de ce nu l-au facut ‘brushed metal’ pe spate, respiri langa el si se zgarie.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Intr-adevar Classic pare tras pe linie moarta, o singura varianta de capacitate si nicio imbunatatire majora.
Imi placea mai mult fat nano dar si asta e frumos si combinatia aluminiu+sticla e super. De asemenea culorile sunt foarte tari + capacitatea marita.
La touch imi place ca au pus difuzor extern.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 30.04.08

Eu iubesc Shuffle-ul. E mic, se prinde de buzunar, arata frumos, are cam tot ce vreau eu. Nano-ul asta chiar arata naspa. Nici un Nano nu mi-a placut, al treilea fiind cel mai reusit. Classic nu stiu pentru cine e, iar Touch… e mai mult decat muzica.

Semnătură 

Daca-mi sunt permise 500 de caractere in semnatura, le voi folosi dupa cum consider. Data viitoare voi face back-up si la semnatura :(

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: b u c u r e s t i
Macuser din: 06.03.08
23.12.2012 - 11 Septembrie 2008 01:42 AM

Eu iubesc Shuffle-ul. E mic, se prinde de buzunar, arata frumos, are cam tot ce vreau eu. Nano-ul asta chiar arata naspa. Nici un Nano nu mi-a placut, al treilea fiind cel mai reusit. Classic nu stiu pentru cine e, iar Touch… e mai mult decat muzica.

Da, shuffle-ul chiar a fost un ‘accesoriu’ incredibil, cel putin pentru mine. E usor de controlat, chiar si fara sa te uiti la el, usor sa il opresti instantaneu atunci cand ai nevoie. Si mie mi-a placut mai mult fat Nano, cat despre Touch, l-am luat pentru ca a fost revolutionar si probabil ca nu ma voi plictisi prea usor de el. Insa duc lipsa unui cont in USA ca sa pot sa-mi fac si eu upgradeul ala la 2.0, sau 2.1 acum. Jailbreakul la un moment dat a inceput sa aiba probleme asa ca ca i-am dat restore si acum e la 1.1.5… Ce mi-a lipsit mereu la el a fost un speaker si uite ca acum l-au pus si pe asta. Ca sa nu mai zic ca pe cel nou il poti folosi cu noile casti cu microfon, si se pare ca daca vei fi intr-o zona wi-fi, vei putea folosi VoIP si astfel sa-l faci un Skype phone. In rest, nu mi se par mari schimbarile. Classic-ul mi se pare ca nu prea se mai merita, cel putin nu pentru mine, care nu am mai mult de 4000 de melodii in library…

Semnătură 

MacBook White/iPod shuffle/iPod Touch/iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 04.09.08
vance - 11 Septembrie 2008 02:56 AM

Da, shuffle-ul chiar a fost un ‘accesoriu’ incredibil, cel putin pentru mine. E usor de controlat, chiar si fara sa te uiti la el, usor sa il opresti instantaneu atunci cand ai nevoie. Si mie mi-a placut mai mult fat Nano, cat despre Touch, l-am luat pentru ca a fost revolutionar si probabil ca nu ma voi plictisi prea usor de el. Insa duc lipsa unui cont in USA ca sa pot sa-mi fac si eu upgradeul ala la 2.0, sau 2.1 acum. Jailbreakul la un moment dat a inceput sa aiba probleme asa ca ca i-am dat restore si acum e la 1.1.5… Ce mi-a lipsit mereu la el a fost un speaker si uite ca acum l-au pus si pe asta. Ca sa nu mai zic ca pe cel nou il poti folosi cu noile casti cu microfon, si se pare ca daca vei fi intr-o zona wi-fi, vei putea folosi VoIP si astfel sa-l faci un Skype phone. In rest, nu mi se par mari schimbarile. Classic-ul mi se pare ca nu prea se mai merita, cel putin nu pentru mine, care nu am mai mult de 4000 de melodii in library…

OFF TOPIC

Eu nu inteleg de ce se intampla porcaria asta cu ITUNES ROMANIA , ITUNES US…... Eu dau o gramada de bani pe un Ipod si nu pot sa cumpar!!! jocuri/muzica etc. pentru ca in rahatul de ITUNES ROMANIA nu exista.
La fel si cu upgrade-ul 2.0 - 2.1 pt Ipod touch. Desi vreau sa cumpar nu am posibilitatea, dar in schimb platesc aproape dublu pe un Ipod!!

Nu inteleg de ce nu exista un singur magazin ITUNES pentru toata lumea asa cum ar fi normal…..

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eh, asta e discutie veche… Apple a USA centred, asa a fost tot timpul, din pacate.

Cica nu poate fi un singur magazin iTunes din cauza caselor de productie. Sunt convins ca multe din piedici vin de la barosanii din muzica/film, astia sunt niste dinozauri.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08

la iPod-ul Classic era si normal ca o sa se ajunga la o singura varianta, d-aia nici nu i-au mai facut cine stie ce imbunatatiri estetice.. acum ca pretul lu’ Touch este de 229$ cam toata lumea incepe sa se indrepte catre el mai degraba decat spre cel classic.. chiar daca are el 120 GB costa 249$ parca.. aici tehnologia triumfeaza.. d-aia nici nu ia bagat si lui un accelerometru, ceva.. l-a lasat clasic, clasic.. my guess e ca la urmatorul keynote, desfinteaza clasicele de tot.. cu mare parere de rau gandind asta.. :-< pe cuvant de nu mi-ar fi placut sa am cate unu din fiecare generatie.. un mic muzeu.. practic prin asta a devenit Apple faimos..

cat despre Nano.. domne, admir designul, calitatea, cat de subtire e si arata si dragut, dupa parerea mea, dar sincer, nush ce parere aveti si voi, pe langa celelalte, parca nu-mi inspira Apple.. pare orice alta firma mai putin Apple.. anteriorul era Classicul in miniatura.. si primele doua aveau ecranul pe landscape ce parca mai aduceau tot cu classicul, dar asta de-acum, desi imi place, inca o data mentionez, parca nu tipa APPLEEE!!

ah, si un mic Edit ulterior.. - fratee, de unde doamne iartama la fac astia si mai subtiri ma? smile))

[ Modificat: 11 Septembrie 2008 07:03 PM de Sergioo ]
 Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Nu cred ca o sa scoata clasicile de pe piata pentru ca o buna parte din cumparatori le cumpara tocmai pentru spatiul la purtator, pe principiul… “decat sa dau X $ pe un mini hard portabil, mai bine mai pun inca X $ si iau iPod. “

Un iPod e foarte convenabil ca hard portabil, are autonomie proprie… deci nu trebuie sa umbli cu alimentatoare dupa tine. (ma rog sunt si multe alte solutii 3rd party, dar pe mine m-a convins ipodul)

1 din 3
1

‹‹ ajutor      iTunes 8 ››