bună, vizavi de ringtonuri există soluții…..http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=414
sunt multe solutii…, noi vorbeam de solutiile oficiale.
Asa, cu orice programel de editat muzica si un convertor “eligibil”, iti poti crea fisiere m4r care sunt recunoscute de iPhone ca fiind ringtone-uri.
Bai, da’ Genius asta nu merge si pe iPoade mai vechi? Ca daca ar avea vreun rost, ar fi pe iPoade, nu in iTunes. Ar fi tarani Apple daca nu ar baga un update de soft si pentru noi.
Mhh: merge daca salvezi Genius playlistul in iTunes si apoi sincronizezi. Cam peste mana… Io tot sper la un update!
Bai, da’ Genius asta nu merge si pe iPoade mai vechi? Ca daca ar avea vreun rost, ar fi pe iPoade, nu in iTunes. Ar fi tarani Apple daca nu ar baga un update de soft si pentru noi.
Mhh: merge daca salvezi Genius playlistul in iTunes si apoi sincronizezi. Cam peste mana… Io tot sper la un update!
Deocamdata a fost anuntat faptul ca or sa faca un update de software pt iPod Classic (si cele mai vechi) care sa includa Genius. A fost specificat momentan doar cel Classic, dar e posibil sa apara si pentru Nano mai vechi. Touch-ul ‘vechi’ il are deja, prin 2.1 firmware.
[ Modificat: 11 Septembrie 2008 05:37 PM de vance ]
M-am razgandit: imi place Genius! Am facut un Genius de 75 de piese si l-am ascultat pe iPod, si doar vreo 2-3 nu mi s-au parut la locul lor. In rest, brici.
Sper sa aiba dreptate macrumorșii astia!
eu inca nu-s total lamurita cu ce face genius, dar deocamdata nu m-a incurcat foarte tare, asa ca e okay. sa vedem cum se comporta toata jucaria cand bag ipod-ul la sync.
oricum, au battlestar pe gratis, asa ca tac chitic si astept sa se download-eze. so say we all!
M-am razgandit: imi place Genius! Am facut un Genius de 75 de piese si l-am ascultat pe iPod, si doar vreo 2-3 nu mi s-au parut la locul lor. In rest, brici.
Sper sa aiba dreptate macrumorșii astia!
Nu au dreptate. Apropo, cât de vechi este iPod-ul tău?
am avut 3 pana acum. apar cand deschid o piesa direct dintr-un folder, fara sa o adaug mai intai in library. ultimul crash a fost destul de grav, a bagat si un kernel panic. (primul kernel panic de cand folosesc mac)