4 din 7
4
Firmware 2.1
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Super 2.1. Nu mai sacadeaza cand intri la SMS, merge sunetu cand primesti msg, la contacts nu se blocheaza….nu cred ca poate scoate un update mai bun ca asta pana la iphone 3.0…

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

am facut si eu update-ul,a stat o ora jumate….la back-up nu a stat nici macar un minut smile
daca aplicatiile si backup-ul merge bine acum+semnalul ok tot timpul sa speram ca la urmatorul update ne ofera limba romana la international sau macar sa putem dezactiva dictionarul ala idiot!

[ Modificat: 12 Septembrie 2008 10:36 PM de boboc ]
 Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 31.08.08

În primul rând, bună tuturor!

Apoi, am o problemă. Încerc să trec cu iPhone-ul (3G, 2.0.2, 16GB, Orange) la 2.1, dar îmi apar două erori, de windows bineînţeles, după ce se termină downloadul. În prima sunt atenţionat ca fişierul cu firmware-ul e corupt şi că update-ul nu poate continua, şi sunt sfătuit să deconectez şi-apoi să reconectez iPhone-ul. Imediat ce apăs OK, intervine a doua eroare - cea din imaginea ataşată. Am încercat cu restart la ambele, şi iPhone şi PC, dar nu s-a rezolvat nimic. Firewall, antivirus, antispyware - toate au fost oprite temporar. Restore nu pot face pentru că firmware-ul pe care se revine la setările din fabrică se vrea a fi tot 2.1 şi revin la problema de mai sus. Mulţumesc anticipat pentru orice sugestie.

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 23.07.06

iPhone 1st gen (pwned) e 2.1
iPhone 3G e 2.1

succes!

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 23.07.06

dar 2.1 nu recunoaste cablul de incarcare casca Bt/iPhone ca fiind accesoriu compatibil iPhone! smile)

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08
alex2c - 12 Septembrie 2008 10:39 PM

În primul rând, bună tuturor!

Apoi, am o problemă. Încerc să trec cu iPhone-ul (3G, 2.0.2, 16GB, Orange) la 2.1, dar îmi apar două erori, de windows bineînţeles, după ce se termină downloadul. În prima sunt atenţionat ca fişierul cu firmware-ul e corupt şi că update-ul nu poate continua, şi sunt sfătuit să deconectez şi-apoi să reconectez iPhone-ul. Imediat ce apăs OK, intervine a doua eroare - cea din imaginea ataşată. Am încercat cu restart la ambele, şi iPhone şi PC, dar nu s-a rezolvat nimic. Firewall, antivirus, antispyware - toate au fost oprite temporar. Restore nu pot face pentru că firmware-ul pe care se revine la setările din fabrică se vrea a fi tot 2.1 şi revin la problema de mai sus. Mulţumesc anticipat pentru orice sugestie.

Trebuie sa fii logat ca admin in Windows Vista. La asta se refera mesajul al 2-lea. Sper sa ajute.
Sau poti sa incerci sa downlodezi firmware-ul separat (din browser - ex:Firefox) si sa-l pui in directorul iTunes (google).

[ Modificat: 12 Septembrie 2008 11:16 PM de Imac ]
 Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 31.08.08

Am uitat să menționez că eram pe un cont de administrator în Windows XP, și am încercat și-a doua variantă, dar n-a mers. Din fericire s-a rezolvat după alte două restarturi și un reinstalat de iTunes. Prea multă muncă... rolleyes

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 18.06.07

Confirm..

Am un iPhone 3G de 16Gb Black ( 2.0 ) de la Orange Romania, dupa ce l-am cumparat.. am facut update de la 2.0 la 2.0.2

Update de la 2.0.2 la 2.1 success !!

- la SMS merge impecabil

- avem si tastatura in limba Romana ( cool !! )

- inainte aveam probleme cu semnalul GSM de la Orange.. acuma este OK

revin si cu alte informatii…

Semnătură 

iPod Classic 30Gb White
iPod Touch 8Gb ( 3.1.2 )
iPhone 4 16GB (iOS 5.0.1) neverlocked
iPhone 3G 16Gb Black - Orange Romania
i-Mini (Sistem cu difuzoare stereo, functie incarcare) de la Netlogic
i-Alarm 2 (Sistem cu difuzoare stereo, functie incarcare, Radio FM, Clock) de la Netlogic
iMac coming soon..

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 22.03.08
psxman - 13 Septembrie 2008 12:03 AM

Confirm..

Am un iPhone 3G de 16Gb Black ( 2.0 ) de la Orange Romania, dupa ce l-am cumparat.. am facut update de la 2.0 la 2.0.2

Update de la 2.0.2 la 2.1 success !!

- la SMS merge impecabil

- avem si tastatura in limba Romana ( cool !! )

- inainte aveam probleme cu semnalul GSM de la Orange.. acuma este OK

revin si cu alte informatii…

Acelasi Iphone, doar ca alb. Acum si stick wireless. Mai mult decat stick USB smile)
Eu oricum nu scriam cu diacritice, asa ca daca autocomplete nu e in Romana, tot aia mi-e.

Semnătură 

“Progress comes only when you’re never proud of yourself”

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08

domne, da voi toti vorbiti aici si o chestie n-ati mentionat ca sa stie si ala care na dat update inca.. eu am 2.0 pentru ca am vrut sa raman cu Cydia si programele mele Aftermarket pe el smile daca trec la 2.1 cum e? se pastreaza? sau dispare? cand facusem update la 2.0.1 cand aparuse mi-au disparut.. am auzit cazuri in care nu dispareau.. vreo parere? si raspuns?

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BV
Macuser din: 13.09.08

Dispare din pacate…

Nu pastreaza absolut nimic din ce aveai instalat pe el.

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08

pfff.. atunci asa sa ramana… hai cu Pwnge Toolu’!!

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 12.09.08

ceEEEEE??????
deci autocomplete NU este in limba romana?
decat tastatura este?
si nu pot opri stupizenia tampita si idioata de T9?

*&#*$&#*&

Semnătură 

Forza Stiinta!

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Vai ce semnal 3G am in casa!!! 4-5 linii in loc de 1! Pfiu, ce bine.

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Am facut si eu update la 2.1…se misca mai bine.Va spun in cateva zile daca mai vad ceva deosebit! Legat de tastatura in romana, eu am scris un sms si nu m-a deranjat nik legat de dictionar!

4 din 7
4