Super 2.1. Nu mai sacadeaza cand intri la SMS, merge sunetu cand primesti msg, la contacts nu se blocheaza….nu cred ca poate scoate un update mai bun ca asta pana la iphone 3.0…
am facut si eu update-ul,a stat o ora jumate….la back-up nu a stat nici macar un minut
daca aplicatiile si backup-ul merge bine acum+semnalul ok tot timpul sa speram ca la urmatorul update ne ofera limba romana la international sau macar sa putem dezactiva dictionarul ala idiot!
[ Modificat: 12 Septembrie 2008 10:36 PM de boboc ]
Apoi, am o problemă. Încerc să trec cu iPhone-ul (3G, 2.0.2, 16GB, Orange) la 2.1, dar îmi apar două erori, de windows bineînţeles, după ce se termină downloadul. În prima sunt atenţionat ca fişierul cu firmware-ul e corupt şi că update-ul nu poate continua, şi sunt sfătuit să deconectez şi-apoi să reconectez iPhone-ul. Imediat ce apăs OK, intervine a doua eroare - cea din imaginea ataşată. Am încercat cu restart la ambele, şi iPhone şi PC, dar nu s-a rezolvat nimic. Firewall, antivirus, antispyware - toate au fost oprite temporar. Restore nu pot face pentru că firmware-ul pe care se revine la setările din fabrică se vrea a fi tot 2.1 şi revin la problema de mai sus. Mulţumesc anticipat pentru orice sugestie.
Apoi, am o problemă. Încerc să trec cu iPhone-ul (3G, 2.0.2, 16GB, Orange) la 2.1, dar îmi apar două erori, de windows bineînţeles, după ce se termină downloadul. În prima sunt atenţionat ca fişierul cu firmware-ul e corupt şi că update-ul nu poate continua, şi sunt sfătuit să deconectez şi-apoi să reconectez iPhone-ul. Imediat ce apăs OK, intervine a doua eroare - cea din imaginea ataşată. Am încercat cu restart la ambele, şi iPhone şi PC, dar nu s-a rezolvat nimic. Firewall, antivirus, antispyware - toate au fost oprite temporar. Restore nu pot face pentru că firmware-ul pe care se revine la setările din fabrică se vrea a fi tot 2.1 şi revin la problema de mai sus. Mulţumesc anticipat pentru orice sugestie.
Trebuie sa fii logat ca admin in Windows Vista. La asta se refera mesajul al 2-lea. Sper sa ajute.
Sau poti sa incerci sa downlodezi firmware-ul separat (din browser - ex:Firefox) si sa-l pui in directorul iTunes (google).
[ Modificat: 12 Septembrie 2008 11:16 PM de Imac ]
Am uitat să menționez că eram pe un cont de administrator în Windows XP, și am încercat și-a doua variantă, dar n-a mers. Din fericire s-a rezolvat după alte două restarturi și un reinstalat de iTunes. Prea multă muncă...
Am un iPhone 3G de 16Gb Black ( 2.0 ) de la Orange Romania, dupa ce l-am cumparat.. am facut update de la 2.0 la 2.0.2
Update de la 2.0.2 la 2.1 success !!
- la SMS merge impecabil
- avem si tastatura in limba Romana ( cool !! )
- inainte aveam probleme cu semnalul GSM de la Orange.. acuma este OK
revin si cu alte informatii…
Acelasi Iphone, doar ca alb. Acum si stick wireless. Mai mult decat stick USB )
Eu oricum nu scriam cu diacritice, asa ca daca autocomplete nu e in Romana, tot aia mi-e.
domne, da voi toti vorbiti aici si o chestie n-ati mentionat ca sa stie si ala care na dat update inca.. eu am 2.0 pentru ca am vrut sa raman cu Cydia si programele mele Aftermarket pe el daca trec la 2.1 cum e? se pastreaza? sau dispare? cand facusem update la 2.0.1 cand aparuse mi-au disparut.. am auzit cazuri in care nu dispareau.. vreo parere? si raspuns?
Am facut si eu update la 2.1…se misca mai bine.Va spun in cateva zile daca mai vad ceva deosebit! Legat de tastatura in romana, eu am scris un sms si nu m-a deranjat nik legat de dictionar!