s-a schimbat icoana “3g” de langa numele retelei , i limba romana in meniu pt tastatura… :X ...hm,semnal am maxim acum fara oscilatii, incepe sa imi placa
la voi apare Genius ‘u pe iphone ?
Genius apare numai daca esti activ pe un cont unde e acceptat Genius….adik numai in tarile unde exista iTunes Store, adik magazinul de muzica (nu confunda cu App Store). Daca ai cont iTunes Ro nu iti activeaza Genius pt ca noi avem numai App Store.
DAR…..daca ai syncronizat telefonul cu un cont iTunes dintr-o tzara unde se poate folosi Genius (adik au magazinul de muzik) pe urma este activat si daca syncronizezi cu iTunes Ro. Numai ca nu iti mai adauga update-ul acela periodic despre care se vorbea in Keynote….update posibil dupa extragere total anonima a informatiilor “Music Library”-ului userilor…..si asta doar ca sa faca cu mai multa acuratete un Genius Playlist. Sper ca ai/ati inteles!
[ Modificat: 13 Septembrie 2008 06:09 AM de Chucky ]
ceEEEEE??????
deci autocomplete NU este in limba romana?
decat tastatura este?
si nu pot opri stupizenia tampita si idioata de T9?
*&#*$&#*&
Este autocomplete si in limba romana (daca alegi ca tastatura limba romana).
Scriam asta intr-un post anterior
Sa vezi faza cu limba romana. deci daca scrii PUL, el iti sugereaza Ă.
Cuvant ce in termeni medicali nu inseamna altceva decat un penis in stare flască (un penis ce nu este in erectie)
Tare
Deci autocomplete-ul ia initiativa oferind sugestii pentru cuvinte romanesti.
genius merge si in romania,doar genius bar nu merge ...si da am cont pe itunes romania,dureaza la inceput pana trimite statsuriile despre muzica ce o ai pe aparat
[ Modificat: 13 Septembrie 2008 06:30 AM de rvxtm ]
Sa stii ca te inseli. Daca ai fi citit ai fi vazut ca ne merge la mei multi Genius.
Eu unul am cont de Romania si imi merge atat pe iTunes cit si pe Iphone si Ipod.
No offence bro.
Sa stii ca te inseli. Daca ai fi citit ai fi vazut ca ne merge la mei multi Genius.
Eu unul am cont de Romania si imi merge atat pe iTunes cit si pe Iphone si Ipod.
No offence bro.
Amandoi am postat in acelasi timp,la inceput nu mi-o mers pe iPhone,dar in 5 minute o aparut logou si o mers ,sunt super multumit de semnal la 2.1
genius merge si in romania,doar genius bar nu merge ...si da am cont pe itunes romania,dureaza la incaput pana trimite statsuriile despre muzica ce o ai pe aparat
E ceva “kinky” in toata treaba asta.
Eu am cont de US si imi merge Genius Bar-ul (la unele melodii ce e drept) si in rest NU. Cand aleg o melodie si selectez Genius primesc mereu eroarea tampita… ca nu gaseste nimic, sa dau update la genius si sa incerc din nou… :(
Recomand tuturor sa faca cont pe Romania,oricum nu merge cumparat nimic nici de pe US daca nu e contul facut acolo , macar de la noi merg apuriile,si incurand o sa avem si itunes store sper (muzica si filme) ...movie rentals i chiar o idee super super tare,mai ales ca is tv showuri si filme in HD ...
Cat despre eroare,mie la unele piese nu imi facea playlist genius, si iam dat update genius ,si acum merge ca la germania
Edit : I-am facut update dupamasa,era bateria plina,de atunci mam mai jucat,ascultat muzica,si dat ceva telefoane,acu ma uit si e tot plina…oare sa fie ceva de la update sau autosugestie/indicatie falsa….
L-am pus la PC si in 2 minute de la charging era iar full
[ Modificat: 13 Septembrie 2008 06:36 AM de rvxtm ]
Sincronizasem initial cu iTunes Ro si nu imi aparea butonul Genius….dupa ce am sincronizat cu iTunes US a aparut…......si pe urma inapoi la iTunes Ro era iar acolo butonul…...sry! Asa am crezut!
Edit : I-am facut update dupamasa,era bateria plina,de atunci mam mai jucat,ascultat muzica,si dat ceva telefoane,acu ma uit si e tot plina…oare sa fie ceva de la update sau autosugestie/indicatie falsa….
L-am pus la PC si in 2 minute de la charging era iar full
E un update cu STEROIZI! sincer habar nu am ce se petrece la tine in telefon…..x files!
I-am facut update la 2.1 ( cu iTUnes 7.7) , am Vodafone si folosesc TurboSIM .
Faza-i ca dupa update-ul de 2.1 nu mai vrea sincronizare cu iTunes 7.7 , vrea versiunea 8.0 doar.
Daca pun versiunea 8.0 iar, nu mi-l sincronizeaza ca nu-mi recunoaste SIM-ul (se pare ca au bagat ceva protectie in 8.0) .
Ce pot sa-i fac ? Exista vreo metoda de a pacali 8.0 ?
Sau Restore la 2.01 oare cum ii fac, daca iTunes 7.7 nu se sincorinizeaza cu Iphone 2.1 ?
Ieri am primit si eu un iPhone 3G. Problema e in felul urmator: mi-am facut updateul la 2.1 cu iTunes si am observat ca sunt cateva aplicatii gratuite destul de interesante. Asa ca am intrat iTunes->iTunes Store si am selectat aplicatia (im+) pt download. Mi-a cerut user/pass asa ca mi-am facut cont. Doar ca nu am primit nici un fel email de activare a contului :(
Din ce am citit in thread vad ca poti sa dai sync cu iTunes US/RO ... nu prea inteleg cum, pt ca imi autoselecteaza RO si nu pot schimba.
Indiferent… ce gresesc? :(
Vreau doar sa pun niste aplicatii gratuite de pe iTunes si nu inteleg cum????