Introducere JPG intr-un document PDF
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 12.10.05

Salut

As vrea sa introduc o imagine (semnatura electronica), care este JPG, intr-un document PDF.
Am documentul deschis in Preview, am putut sa completez niste campuri date, dar n-am putut sa inserez semnatura, care e de fapt o poza. Optiunea de la Preview-Services- Import Image nu este activa.
Se poate face ceva? Sau imi trebuie chiar Adobe Acrobat Reader?

Merci.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

chiar ala trebuie…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05
alina - 10 Septembrie 2008 04:04 AM

Salut
As vrea sa introduc o imagine (semnatura electronica), care este JPG, intr-un document PDF.
Am documentul deschis in Preview, am putut sa completez niste campuri date, dar n-am putut sa inserez semnatura, care e de fapt o poza. Optiunea de la Preview-Services- Import Image nu este activa.
Se poate face ceva? Sau imi trebuie chiar Adobe Acrobat Reader?
Merci.

Semnătura electronică și imaginea adăugată într-un document .pdf sunt două lucruri diferite.
Dacă vrei și să semnezi electronic documentul trebuie să ai pe lângă Adobe Acrobat Reader și un certificat digital emis de o autoritate care garantează că aia este semnatura ta.
Adobe Acrobat Reader este gratis.
Certificatul costă în funcție de cine și pentru ce-l emite.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 12.10.05

Multumesc de raspunsuri. “Semnatura electronica” nu e in cazul asta ceva atat de oficial, imi trebuia la o rezervare online. Dar totusi vroiau musai semnatura pe formularul lor de rezervare. Aveam semnatura scanata si salvata intr-un JPG si vroiam sa o pun ca in “Word”, dar Preview-ul nu a vrut. Am rezolvat azi cu Adobe.