2 din 2
2
Sondaj
Care credeți că este un telefon mai performant, mai util?
Apple iPhone. 32
HTC Touch Diamond. 5
Total voturi: 37
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Phone 3G vs HTC TouchDiamond
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Black Mesa
Macuser din: 02.05.08

Sergiu forumul asta are nitele probleme tehnice. Am bagat post-ul meu de mai sus cand nu postasei tu, cel putin asa era ieri cand am postat. Acuma vad problema ta cu htc si wm. Imi pare rau sa aud de ce ai patit; asta se intampla cand vrei sa bagi un full OS pe un handheld, mai ales unul ca win.
Insa e ceva cu forum-ul, parca are “lag” smile

Semnătură 

“Every man needs the whorehouse and the inn.”

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

Probabil stiti modelul. Eu as zice ca e inca o copie nereusita sau nu ?

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Nu as da iphone ul pe nimic,dar daca iphone nu ar fi o optiune cred ca as opta mai bine pt un blackberry,in nici un caz htc sau vreun windows mobile device.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

S-a mutat aici deoarece s-a adus în discuție și acest model, începînd cu postul #14.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: Bistrita
Macuser din: 13.11.08

ce parere aveti despre iPhone 3G vs. HTC Touch HD ? are display mai mare decat iPhone’ul… dar interfata grafica ramane cam aceasi ca si la HTC Touch Diamond smile

aici aveti o comparatie vizuala… la marime… cam seamana…  http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd-review-293.php

Semnătură 

owner of: MacBook Pro > Intel Core 2 Duo 2.4GHz, 2 GB DDR2 667MHz, 160 GB 5400 RPM SATA [ Mac OS X 10.5 Leopard, ]
          iMac > 2.66GHz Intel Core 2 Duo, 20-inch [ 1680x1050 ],2GB 800MHz DDR2, 320GB Serial ATA [ Mac OS X 10.5 Leopard, iLife’08 ]
          iPhone 3G > 8 GB….OS 2.2 no jailbreak smile
          iPod nano 2nd gen > 4 GB
          Acer TravelMate 5310 > Intel Core 2 Duo 2.33 GHz, 2 GB DDR2, 120 GB SATA

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

S-a mutat și asta. Hai că devine enervant. Sper să scoată aștia un alt iPhone chilăr.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07
toma - 30 Noiembrie 2008 08:57 AM

S-a mutat și asta. Hai că devine enervant. Sper să scoată aștia un alt iPhone chilăr.

Apple are un avantaj de ce putin 12 luni. In timp se ei asamblau htc-ul apple dezvolta altceva din ala chilăr cum zici tu grin.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

iPhone rulz…am langa mine un HTC….nush ce poate sau nu poate…de obicei mai intai il butonez si pe masura ce dau de setari incep sa citesc despre ele sa ma lanuresc…dar in cazul telefonului asta deja sunt enervat…in afara ca e shiny nu imi place deloc si nu merita nici un ban…se misca ca tataie cand urca in autobuz…e penal…dupa primele “atingeri” imi provoaca scarba si imi vine sa dau cu el de pamant lat cat de slow e, poate merge cu o dalta….plus ca nu ajuta deloc utilizatoru sa ajunga mai repede in meniu setari etc…nu sunt toate vizibile tre sa le cauti si e prea incarcat….in mare il consider de caca…dar este doar o alta parere…nu ridic iPhone in slavi…dar totusi imbatranesc cu asta in mana!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

2 din 2
2