)) atata trickul )) fii atent aici, intra in muzica pe iPhone, dute la artisti/albume/melodii si intoarce telefonul pe orizontala!! no sa-ti vina sa crezi faza!! ))
si si mai si, e valabil acum si pentru calculator!! (daca ai 2.0 pe el)
nu stiu de ce trebuie sa fiti atit de unfriendly la orice intrebare…
ar fi trebuit sa visez ca daca apas sleep+home iti face screen capture?
la chestii de-astea ma refeream nu la intors telefonul.
multumesc pt ajutor, esti foarte amabil!
@altero - Andrei are dreptate, versiunile anterioare nu aveau Built In Screen Captureu’.. io instalasem o mica aplicatie pe el care activa la fel cum ai zis si tu Print Screenu dand pe home si miscand de Silent/Normal button ala, necontand in ce directie.. dar asta mere doar dupa ce ai facut jailbrake si respectiv ai Installer, etc..
@para - omule, n-am vrut sa te ofensez, daca asa ti-i s-a parut, imi cer scuze, suntem un mare familie de Apple Lovers aici si nu asta mi-era intentia .. m-am amuzat pur si simplu pe moment de reactia ta pentru ca asta este un subiect discutat in peste alte vreo 20 de thread-uri.. optiunea asta s-a implementat o data cu FW 2.0 pentru iPhone.. pana atunci, asa cum a mentionat si Andrei mai sus si am adaugat si eu, se putea doar avand iPhonu’ jailbrake-uit.. acum este built in..
alte jmecherii nu-mi vin acum in minte, dar daca gasesc, i’ll be glad to share them with u
Şi În 2.1 “bliţuirea” În timp ce faci screenshot e acompaniată de un sunet de shutter de slr. Now that’s wicked Dar mai aveţi o zi de aşteptat )
Ca tot veni vorba, sper sa se poata face update-ul prin iTunes fara sa blocheze soft-ul (pentru cei cu prima generatie de iPhone)... Chiar imi place asa si nu ma mai incanta Jailbreak-ul cu installer si toate prostiile alea.
nu cred ca o sa se poata face update-ul tot prin itunes.. in principiu ar trebui sa se foloseasca un baseband diferit… zic si eu… oricum, Installer-ul ca Installer-ul, dar ai ramane si fara Cydia, fara tot.. fara jailbrake-urie nu ai mai avea nici macar acces la folderele telefonului, cele din Root, doar in cele din Media..
nu ma incanta foarte mult treaba asta.. eu o sa astept sa apara frumos Pwnge Toolu’ valabil pentru 2.1 cu tot Installer Final.. atunci sa vezi manopera