Dupa cum am spus si pe celălalt topic am reusit sa rezolv problema cu caller id pentru România.
Este de fapt implementat in iphone doar ca nu se poate selecta din setările de Region Format.
Căutînd prin softul intern, am facut mai mult decât trebuia si am introdus si limba româna.
Atasez câteva print screenuri.
Rog pe această cale, dacă este vreun cunoscător care sa ma ajute să realizez un Language Pack pentru Insteller si/sau Cydia.
Te-ai chinuit….a iesit ceva….de dragu limbii romane….dar seamana putin cu Englezo-Romana…....denumiri din engleza combinate cu denumiri in romana. Daca tie iti place e ok. Parerea mea e ca traducerile tehnice referitoare la :mobile, PC-uri, Mac-uri sunt total tampite…..m-am c*c*t pe mine de ras cand am vazut traducerile in romana pt windoz XP…..un fel de Stand-Up comedy permanent pe monitor. acelasi lucru o sa se intample si in cazul asta…..singurul lucru care mi se pare OK este region format…in rest cam pierdere de timp…..no offense! Oricum felicitari.
Așa e. M-am apucat doar așa de hoby.
Sânt mulți termeni care nu prea au traducere in româna.
Oricum, pregatesc un Language pack pentru cine il va vrea. Am gasit si metoda
Te-ai chinuit….a iesit ceva….de dragu limbii romane….dar seamana putin cu Englezo-Romana…....denumiri din engleza combinate cu denumiri in romana. Daca tie iti place e ok. Parerea mea e ca traducerile tehnice referitoare la :mobile, PC-uri, Mac-uri sunt total tampite…..m-am c*c*t pe mine de ras cand am vazut traducerile in romana pt windoz XP…..un fel de Stand-Up comedy permanent pe monitor. acelasi lucru o sa se intample si in cazul asta…..singurul lucru care mi se pare OK este region format…in rest cam pierdere de timp…..no offense! Oricum felicitari.
Daca vrei sa te amuzi si mai tare, baga franceza sa vezi acolo adaptari. !!!
Ce tine de Region Format si Keyboard e rezolvat in 2.1. Nu cred ca au facut altceva sau diferit decât la Ipod Touch.
Am pus 2.1 pe Touch si e ... interesant, in special modul in care selectezi ăîâțș .
Ceea ce am facut eu a fost sa traduc toate aplicatiile si setarile in românește, nu cred ca Apple va face asta prea curind, din pacate.
Am sa fac si sursa de Installer 4 si am sa o postez aici, pentru Romania4Iphone3G.
Omule, fierb de nerabdare… cand postezi bunatatea ? ca am 2.0.2 jailbrecuit si mor de nerabdare sa vad pachetu ala .. pana fixeaza astia quickpwn-ul .. sau pwnage, esti ultima mea speranta !!! pe cand le bagi in installer ????
Hmmm, poate avem surpriza frumoasa in 2.1 sa fie limba romana adaugata. Pe mine singura chestie care ma enerveaza e auto corect’ul ce il face cand scriu un sms,sau ceva pe o pagina…:( enervat la sange
Fa un backup prima data, de siguranta.
Oricum nu se rescrie nici un fisier, ci doar se adauga.
Structura in arhiva e exact ca cea din iphone.
Eu am adaugat fiecare director (ro.lproj) in folderul corespunzator (conform structurii din arhiva).
Fisierele gen .app click dreapta: Show Package Contents si copiaza pe iphone ceea ce e inauntru, in folderul coraspunzator.
Fisierele gen .bundle idem.
Vodafone_ro.bundle si folderul 22601 trebuie copiate asa cum sint.
Normal ar trebui sa mearga si cu un simplu drag la ambele foldere: Applications si System, intr-un client de Ftp conectat
la iphone prin ssh. Si se alege overwrite.