macuser war !!!
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Black Mesa
Macuser din: 02.05.08

Poate atrag atentia cu acest titlu de topic. Ideea scurta e asa. Obiectu criminal: Battlefield 1942 , Server disponibil 24/7. Tot ce va trebuie e nitel timp liber candva(urmeaza a fi stabilit) si Battlefield 1942 care il pot pune la dispozitie varianta PC(detalii PM); sau il puteti procura ca exista si varianta MAC. Detalii despre aceasta initiativa gasiti pe alta sectiune a forumului si anume ACI

Semnătură 

“Every man needs the whorehouse and the inn.”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Suna interesant… poate ma bag si eu. Trebuie numai sa cumpar jocul, daca ma intelegi. smile
Serverul e dedicat sau cum? Are banda OK?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

IN SFARSIT un om. Deci daca “ma intelegi” nevrozel serverul dupa cum scrie pe topicul de la sectiunea jocuri nu cere autentificare. Poti sa faci rost de el neoficial daca nu iti incalci grav principiile. Dar daca il gasesti varianta pe MAC e foarte bine(exista dar nu stiu daca in RO sau unde in RO). Eu detin varinata originala, imi dai un PM si iti dau tot ce iti trebe(ftp daca ai rds sau fiberlink) varianta PC daca de ex esti un utilizator de bootcamp. Serverul e pe banda celor de la RDS, este DEDICAT cu acest scop.
Nu ca suna interesant, e foarte interesant. Acuma numa sa conving “batranii” de pe forum. Cica mai aveau o tentativa in trecut sa deschida un hub, insa au lasat-o moarta. Vad un PC acolo in poza la avatar-ul tau. Daca detii si un PC ar fi mai indicat sa faci rost( PM me ) sau sa achizitionezi varianta PC. E mai usor cu patch-urile si restu. Daca vad ca e interes promit ca rasfoiesc google pentru tot ce e necesar in materie de patch-uri pt mac. Prin asta ma refer ca jocul are default versiunea 1.0 si trebuiesc aplicate patch-urile oficiale 1.61b care sunt de dwn-dat de pe net.
Acum inca cel putin 6,7 oameni si iese ceva fain smile. Stabilim o ora, punem la punct setarile fiecaruia si testam razboiu. The more the merrier. Detalii in forumul dedicat joacelor.

[ Modificat: 12 Septembrie 2008 12:17 AM de companyofheroes ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 30.04.08

Eu zic sa facem altfel. De ce nu jucam Call of Duty 4, DOAR VERSIUNI DE MAC. Jocul este super (il joc constant online pe X360, dar ar fi super sa il putem juca impreuna pe Mac), cred ca avem destui useri de Windows ce vor face trecerea pe Mac, iar un joc aparut recent ar arata capacitatile (atat grafice, cat si de calcul) unui Mac.

Daca faceti ceva si de Craciun, count me in smile

Semnătură 

Daca-mi sunt permise 500 de caractere in semnatura, le voi folosi dupa cum consider. Data viitoare voi face back-up si la semnatura :(

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Te inteleg, insa Call of Duty 4 cere oleaca de resurse, unii au ppc-uri. Battlefield 1942 e un joc mai tactic si mai interesant pentru macuserii mai batrani de pe forum. Call of Duty e prea counter-strike smile, toata lumea o arde in call of duty. Am jucat si 1 si 2 si 4 pe PC. Oricum asta a fost propunerea mea. Hai si tu la Battlefield 1942 smile, pentru consola este Bad Company daca nu ma insel. Battlefield fata de call of duty are vehicule, tehnica militara si nu doar arme cu care sa jucam somata dupa cladiri smile. Asa propuneam counter-strike si toata lumea fugea de mine.
Battlefield 1942, astept inscrieri.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 30.04.08

Te inseli. Da, vin si eu la BF, dar momentan nu am Mac. De aia am zis ca daca faceti ceva, orice (chiar si spanzuratoarea) de Craciun, vin si eu.

Semnătură 

Daca-mi sunt permise 500 de caractere in semnatura, le voi folosi dupa cum consider. Data viitoare voi face back-up si la semnatura :(

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu, computerul din avatar NU e un windowzar. E un Mac. smile
COD4 e misto rau, l-am si terminat pe consola. Totusi, Battlefield e mai interesant in multiplayer. Acum ma joc Bad Company si e foarte tare. Eu sunt pe Clicknet; nu imi dai o adresa de FTP pe PM? smile

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

nevrozel eu ma refeream ca fac server instant de ftp la mine pe pc si iti ofer eu tot ce iti trebuie(nasol cu clicknet-ul insa dar am rabdare). Insa am varianta PC nu prea stiu nimic de varianta mac. Lasa-ma cu COD 4 ca am fost fps-ist de cariera in tinerete incepand cu wolfenstein 3d smile. BF 1942 ,de fapt seria bf, insa BF 1942 e peste orice shooter conventional tocmai din acest aspect. Built 100% pentru multiplayer , are tancuri, avioane, forte navale tot felu. Totul foarte usor si intuitiv de folosit. COD4 e o somata in dx9 care are efecte misto si consista in: ala care scoate primul capul de dupa cutie e mort. Nu ma refer la singleplayer ci la multyplayer. In bf1942 cand sunteti simultan 4 oameni intr-un b17 bomber , 1 piloteaza si lasa cadouri de craciun iar altii 3 stau la browning-uri smile si pazesc de messerschmidt109. Totul realtime, oleaca de arcade style. Ar fi ideal sa poata functiona modul desertcombat pentru MAC.
Eu propun ceva nu de craciun, ceva in viitorul apropiat.

@Nevrozel nu am primit inca un PM smile astept sa ma intrebi ceva.
Este valabil pentru toti.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai noi putem juca de pe 2 platforme pe acelasi server, in acelasi joc? E cross platform?!
Am verificat si vad ca 1942 e PPC, adica nu merge pe noile Mac-uri cu Intel. BF 2142 nu e OK?

[ Modificat: 12 Septembrie 2008 03:58 AM de nevrozel ]

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Sa te lamuresc. Nu conteaza pe ce platforma e serverul, tu cu BF pentru mac si eu cu BF pt PC ne putem intalni pe acelasi server. Exista un demo pe site-ul Apple de battlefield 1942 prima versiune(l-am gasit prin google link-ul). Serverul e de bf1942 si nu de bf2142. Nu mai veni(ti) cu alte idei, am propus si eu doar ce am la dispozitie. Oricum as dori un raspuns mai variat de la COMUNITATEA MACUSER.
Nevrozel pentru MAC ideea e ca iti trebuie versiune de mac si nu merge cea de PC(cea de mac e portata de ASPYR) si patch-uri ca atare tot pentru MAC.
Faza culmea am 150si ceva de views insa putine reply-uri de la aceiasi oameni. Si mi-a si mutat “agitarea” mea la sectiunea corecta desi eu cu intentie am pus in alta parte. Cata vigilenta. smile

[ Modificat: 13 Septembrie 2008 04:24 AM de companyofheroes ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

DA stiu ca imi trebuie versiune de Mac. smile
OK, o sa incerc sa instalez 1942.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

nevrozel iti trebuie versiunea 1.61d la bf1942, nu e un patch cumulativ, trebuie sa iei o serie de patch-uri ultimul fiind 1.61d care iti permite sa pui desert combat pe bf mac. Din cate stiu eu vezi http://www.macologist.org Tine-ma la curent cu ce ai reusit sau nu smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 04.10.07

voi de unde aveti BF1942 pentru mac,ma refer PPC nu Intel?
eu sint jucator inrait de Battlefield,am jucat BF1942 pe pc si am discurile originale.toata seria de 1942
acum joc BF2 si avem un server romanesc pe care il platim noi,e ranked.
BF2 l-am jucat si de pe iMac intel cu bootcamp,mergea superbine pe x1600pro.
Azi am luat un powermac G5,este posibil sa joc BF1942 pe el? mentionez ca este singurul mac pe care il mai am,deci sint foarte interesat sa joc BF pe el,oricare ar fi…
Merci

Semnătură 

iMac 17” C2D,2GB ram,160Gb,x1600,superdrive
macbook white C2D,2GB ram,160GB,superdrive-special order
iubesc jucariile astea…

‹‹ Battlefield 1942      Browser game creator? ››