2 din 7
2
Yahoo One Connect
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mures
Macuser din: 06.05.08

Merci…

Semnătură 

MacBook Pro - MacBook White - iMac 24” - iMac 27”
1xAirport Extreme 2013 - 2xAirport Extreme DualBand - 1xAirport Extreme 802.11n - 4xAirport Express Airtunes 802.11n
iPhone 5S - iPhone 5 - iPhone 4S
iPod 8GB - iPad WiFi 16GB

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

@ Andrei Settings => My Details => Create Avatar smile

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
B-u-B-u - 12 Septembrie 2008 06:53 PM

@ Andrei Settings => My Details => Create Avatar smile

Ce ciudat… nu reusesc totusi sa dau peste chestia aia.

Ma refer la… vezi poza atasata. Acolo nu ajung… vad ca tu ai adaugat in una din poze, care e faza? Eu nu am!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Aaah acolo smile) am crezut că a doua poză din cele 3 ...păi nu ţi-a trecut prin minte să-l roteşti 90 de grade la stânga?  cheese raspberry
Dar acolo este “naşpa” că nu poţi şi să tastezi…e un fel de archive mode cu avatare si chestii :-<

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
B-u-B-u - 12 Septembrie 2008 07:12 PM

Aaah acolo smile) am crezut că a doua poză din cele 3 ...păi nu ţi-a trecut prin minte să-l roteşti 90 de grade la stânga?  cheese raspberry
Dar acolo este “naşpa” că nu poţi şi să tastezi…e un fel de archive mode cu avatare si chestii :-<

gata, ce chestie, nu am fost deloc atent raspberry
Poti sa rotesti si la dreapta BTW :D

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.03.08

este atat de simplu sa iti faci cont itunes de usa!!! eu am urmat linck ul de pe acest forum si mi l am facut din prima !!!!! si pe linga astfel de aplicatii, poti sa iti incarci toate atwork-urile de pe itunes store gratis!!!

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/13588/

urmati intocmai instructiunile si in 5 min v ati facut cu cont de itunes u.s. si cu un album gratis!!!

succes

[ Modificat: 13 Septembrie 2008 01:27 AM de alecsp ]

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 12.09.08
alecsp - 13 Septembrie 2008 01:16 AM

este atat de simplu sa iti faci cont itunes de usa!!! eu am urmat linck ul de pe acest forum si mi l am facut din prima !!!!! si pe linga astfel de aplicatii, poti sa iti incarci toate atwork-urile de pe itunes store gratis!!!

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/13588/

urmati intocmai instructiunile si in 5 min v ati facut cu cont de itunes u.s. si cu un album gratis!!!

succes

SARUTMANA!!!!!!

Semnătură 

Forza Stiinta!

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06
Chucky - 12 Septembrie 2008 12:25 PM

Da am cont in iTunes US…..Vezi ca am scris ceva interesant aici: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/14197/
Daca nu merge mai exista o varianta….http://www.boioglu.ro/tutorial-cum-sa-iti-faci-cont-pe-itunes-fara-carte-de-credit/
In ambele cazuri iti trebuie o adresa valida din State…...foloseste Google Maps…..sau suna un prieten daca ai :D. Sau cumparati casa in state :D

la crearea unui cont de state trebuie si numele valid cu adresa sau poti pune numele tau si o adresa valida de state?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
bobocbbb - 14 Septembrie 2008 08:25 PM
Chucky - 12 Septembrie 2008 12:25 PM

Da am cont in iTunes US…..Vezi ca am scris ceva interesant aici: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/14197/
Daca nu merge mai exista o varianta….http://www.boioglu.ro/tutorial-cum-sa-iti-faci-cont-pe-itunes-fara-carte-de-credit/
In ambele cazuri iti trebuie o adresa valida din State…...foloseste Google Maps…..sau suna un prieten daca ai :D. Sau cumparati casa in state :D

la crearea unui cont de state trebuie si numele valid cu adresa sau poti pune numele tau si o adresa valida de state?

Nu conteaza numele.

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

gata am facut si eu si am luat onceconnect,mersi frumos smile
pt aplicatiile platite daca imi cumpar gift card de pe ebay il pot folosi cu contul de state de itunes? ma refer sa nu fie nici un fel de problema…ceva ilegal smile

[ Modificat: 14 Septembrie 2008 08:34 PM de boboc ]
 Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 12.09.08

cum verific mailurile cu el?
asa scrie la overview ca pot citi/trimite mailuri

apropo, yahoo GO nu este si el disponibil pt iPhone?

puteti cu yahoo one connect sa trimiteti poze cuiva din lista? mie imi da eroare dar in schimb pot primi poze de la altii

multumesc

Semnătură 

Forza Stiinta!

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
bobocbbb - 14 Septembrie 2008 08:30 PM

pt aplicatiile platite daca imi cumpar gift card de pe ebay il pot folosi cu contul de state de itunes? ma refer sa nu fie nici un fel de problema…ceva ilegal smile

Nu se intampla nimik….in pagina principala iTunes dai click pe Redeem….introduci codul respectiv si pe urma start shopping!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
bobocbbb - 14 Septembrie 2008 08:30 PM

Nu o sa ai probleme daca ai sa folosesti, atat timp cat nu fraudezi pe nimeni, in astfel de cazuri nu se autosesizeaza nimeni.
Din punct de vedere legal, folosesti o identitate falsa prin adresa folosita, deci e ilegal. E adevarat ca nu “mananci” din mancarea altuia dar ca si procedura… ar fi ilegal.

Fa ce vrei… nu are sa te intrebe nimeni nimic, ai fi un puricel… in cel mai rau caz iti suspenda contul sa zicem.

@Forza-Stiinta
la Overview scrie ca poti trimite mail-uri, nu ca poti si citi.
Trimiti mail-uri de la Favorites, alegi contactul si ii trimiti email daca are o adresa de mail atasata (with a simple tap).

Legat de Yahoo GO, nu functioneaza pentru iPhone.
Procedeul ar fi sa faci ca in prima poza atasata, primesti un sms si urmezi un link, dar vei primi eroarea din a doua poza atasata.

[ Modificat: 14 Septembrie 2008 09:21 PM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eu am o mare problema,am creat contul de itunes pt calc dar nu pot sa bag aplicatiile pe iphone,cele luate de pe itunes store US.
am un msg de eroare.

[ Modificat: 14 Septembrie 2008 10:58 PM de boboc ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am reusit sa il fac,am dat in aplicatiile din itunes dublu click pe o aplicatie care nu mergea instalata si m-a pus sa ma loghez pt authorization ceva de genu,am bagat user si parola de pe US Store,apoi am primit un mesaj ca am autorizat 2 din 5,ce nu stiu…oricum important e ca merge smile

Semnătură 

2 din 7
2