Am facut si eu update la oneconnect….......ffs…..nush ce au reparat dar e foarte stresant si merge greu….....back to palringo…...pana nu repara klumea toate lagurile alea infecte nici nu mai intru in el…...iar pulse ala e degeaba rau!
Am facut si eu update la oneconnect….......ffs…..nush ce au reparat dar e foarte stresant si merge greu….....back to palringo…...pana nu repara klumea toate lagurile alea infecte nici nu mai intru in el…...iar pulse ala e degeaba rau!
Păi n-ați văzut ce scria că au reparat cu acest update? “Fixed Login issues with Special Characters” Asta au pritocit ei două săptămîni. La fel ca varianta de Mac. Cred că e singurul program rămas în Beta de 5 ani. Palringo e OK. Pînă și IM+ e mai bun.
Păi n-ați văzut ce scria că au reparat cu acest update? “Fixed Login issues with Special Characters” Asta au pritocit ei două săptămîni. La fel ca varianta de Mac. Cred că e singurul program rămas în Beta de 5 ani. Palringo e OK. Pînă și IM+ e mai bun.
hai ca au mai zis si ca
“General Stability and Performance Improvements”
Mai scria si ceva de bugfixes….dar totusi…..se invarte rotita aia sus de langa semnalu wi-fi in draci….nu se opreste, nush ce draq tot incarca….nici nu ma risc sa intru de pe celular data network adik GPRS (multumim VODAFONE)....stau cel putin pana ma insor si fac 1 copil pe care o sa il vad insurat si cu copil…..gen PA PA!
hai ca au mai zis si ca
Asta în iTunes, da. Pe telefon au zis doar ce-am scris eu mai sus.
hai ca au mai zis si ca
Asta în iTunes, da. Pe telefon au zis doar ce-am scris eu mai sus.
Pt Mac dupa cateva luni de chin cu YM, am bagat finally Adium. Flawless.
Pt Iphone, palringo e tot ce am nevoie, dar oricum de o luna, am intrat de doua ori pe mess de pe Iphone…
Super tare tipu. I-am trimis e-mail ca nu merge si mi-a dat cod. M-am speriat initial ca m-a tunat de 30$...
Pacat ca nu a mers primul. Luai doua la pret de unul.
Eu cred că acel tip ştia de la început că nu va merge!
Şi-a încercat norocul, spera să de-a peste cineva care se va lăsa păcălit. Nici nu a vrut să fie “ţepar” de aceea la primirea email-ului, a oferit un cod valid.
este mai vechi decat el si de aia.
totusi, a intrat tare in top oneConnect iar eu am sters toate messengerele si l-am lasat numai pe el
Mie imi place mult oneConnect.
Doar cand accesez Pulse se misca greu pana incarca toate update-urile, in rest se misca bine.
Imi place ca poti vedea contactele din Y! Mail fara sa-i fi adaugat si in lista de messenger.
Sanatate “domnului” Yahoo!