Quark Xpress 6—-Mac OS
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.02.06

Hello,
Tocmai am facut rost de quark 6.5 si am aflat ca nu poate merge decat pe mac os x 10.3 minim, faza naspa e ca eu am mac os 10.2.8 si ma intreb daca exista macar o versiune de quark care sa mearga pe mac os x dar versiuni 10.2. caci quarkXpress 5 merge pe sistemul 9, si atunci inteleg ca versiunea 6 de la quark sare direct la mac os x 10.3?
Ma rog si atunci ma gandeam sa fac un update al sistemului de operare, si atunci ma intreb chestia asta presuspune reformatare? banuiesc ca nu.
Eu am quark 5 ca am un clasic care ruleaza pe computer, dar distilerul e pe sitemul 10 si de aia as avea nevoie de un quark pt sistemul 10. Are cineva idee daca pot distila un ps de 9 pe sistemul 10 si sa iasa super pdf?
Merci mult red face

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

1. Poti pune 10.3 peste 10.2 fara formatare.
2. Poti lucra in continuare cu Quark 5 in 10.3, daca ai OS 9 pe masina si suport pentru Classic instalat
3. Poti distila PS-ul facut pe OS9 in Distullerul din 10.3

Eu iti recomand sa faci upgrade la 10.3 si Quark 6.5 si ai scapat de belele.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Merci mult,

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

quark 6,0 merge si pe jaguar.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Mersi.
Dar unde naiba gasesc un quark 6.0 de mac ca pe torrentz nu mai gasesc decat de la 6.1 ?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.01.06

quark 6.0 e foarte instabil. aproape imediat de la lansare au pus update-ul la 6.1 si la nici 3 luni update-ul la 6.5. Daca folosesti Default folder cu Q6.5 risti sa iti crape Quarkul cand iti e lumea mai draga - deadline-uri. Mare “spectacol” nu e cu Q6… sa vezi de la Q7 am lucrat un pic cu versiunea beta… TRAZNET Sper sa nu vrea resurse prea mari. Daca ai o masina mai veche (sub G5, 1.6 GHz) iti recomand sa folosesti Q4 care este foarte stabil pe 9.2.2. O sa te sperii de cat de lent merge Q6 pe un G4 in 1.25 GHz.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Indiferent de versiunea de Quark pe care o vei folosi, fa upgrade la 10.3, este mai rapid decat 10.2. Sau daca computerul nu-i foarte vechi, sari direct la Tiger.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
Top ORush - 02 Aprilie 2006 06:26 AM

quark 6.0 e foarte instabil. aproape imediat de la lansare au pus update-ul la 6.1 si la nici 3 luni update-ul la 6.5. Daca folosesti Default folder cu Q6.5 risti sa iti crape Quarkul cand iti e lumea mai draga - deadline-uri. Mare “spectacol” nu e cu Q6… sa vezi de la Q7 am lucrat un pic cu versiunea beta… TRAZNET Sper sa nu vrea resurse prea mari. Daca ai o masina mai veche (sub G5, 1.6 GHz) iti recomand sa folosesti Q4 care este foarte stabil pe 9.2.2. O sa te sperii de cat de lent merge Q6 pe un G4 in 1.25 GHz.

Nu-i chiar asha! Daca folosesti documente formatate in Q4 sau 5, ai dreptate! Si mai sint si gigantice!
Dar daca refaci totul cu migala direct in 6.1 sau 6.5, e OK! Merge aproape la fel de repede! Oricum, Q6.0 e chiar o bataie de joc! Am pus Q6.5 pe un eMac la 800 si merge, nene (cu Tiger, evident!)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05
odoto - 01 Aprilie 2006 07:05 PM

Mersi.
Dar unde naiba gasesc un quark 6.0 de mac ca pe torrentz nu mai gasesc decat de la 6.1 ?

schimba pe adobe indesign. in q sunt destule probleme cu fonturile, nu stie sa importe footnote, nu poate transforma textul in curbe, probleme cu fonturile.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/