check this out…
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

WTF is that?
Voua va apare asa? Numarul de telefon e cel pe care-l foloseam in State - t_mobile
Nu mi-a mai aparut pana acum! confused
Numarul de telefon nu e cel scris la crearea contului. Aseara am introdus cartela t-mobile usa care oricum nu a functionat ca nu are activat roamning.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.04.08

numarul de telefon apare atunci cand este folosita o cartela/operator compatibil. de exemplu, m-am mutat in uk de curand, si imi apare si mie acum numarul meu, dar folosesc o cartela O2.

Semnătură 

MBP 2,2 15-inch
Iphone 1.1.3 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
radug - 12 Septembrie 2008 10:31 PM

numarul de telefon apare atunci cand este folosita o cartela/operator compatibil. de exemplu, m-am mutat in uk de curand, si imi apare si mie acum numarul meu, dar folosesc o cartela O2.

Acum am 2.1 si nu imi mai apare asa.
Referitor la ce ai zis tu, eu folosisem cu o seara inainte o cartela t-mobile US (al carei numar imi era afisat si pe itunes) dar in US este At&t;pentru iPhone deci nu era nicio cartela compatibila…

Naiba ... raspberry

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

‹‹ Yahoo One Connect      iPhone 2.1 ››