xp NATIV pe Mac cu Intel
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ma tot sucesc si invartesc cum sa fac sa am un XP, ca mai imi trebuie, fir-ar sa fie! Acum am pe un disc extern un Virtual PC, dar nu-mi place cum merge.

Printre alte idei, mi-a trecut prin cap si cea de a cumpara un mini cu Intel (OK, mai degraba imi caut un motiv ca sa-mi cumpar un mini… smile ), pe care sa pun XPul ca dual boot cu Mac OSX. Ca cica merge foarte bine. Chestia e ca e cam scump.

Intrebarea e: a facut cineva asta la noi? Daca nu, puneti mana baieti smile si faceti-o si ziceti-mi si mie cum e instalatul si cum merge dupa aia.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

Ar fi aici ceva dar pe mine nu ma intereseaza asa ceva:))
http://www.gfxworld.org/index.php?categoryid=9&p2000_articleid=145

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

Pana acum pot sa spun ca mac-ul imi ofera tot software-ul de care am nevoie,si acum pot sa vad si filme cu ultimul mplayer asa ca nu ma intereseaza absolut deloc ideea instalarii win:)

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

La dual bootu asta sa pare totusi ca nu ai sunet pe speaker-ele built-in sub Windows, numa pe outputu de casti.
Normal ca daca folosesti numa softuri multimedia nu-ti traba windows da sa nu uitam ca daca ai nevoie de anumite aplicatii profesionale uneori Windows ii foarte necesar. Nu dorit, necesar.
Pt home entertainment ii clar de la o posta ca Windows nu are nici o sansa; OSX iti ofera tat ce ai putea sa ai nevoie. Iti ofera pina si un soft de facut muzica (GarageBand) si inca unu serios. Tat imi zic ca intr-o zi o sa intru mai mult in iel.
Da sa nu uitam ca cine vrea windows pe mac nu il vrea ca sa sa uite la filme.
Astea fiind zise tare as vrea sa vad cum sa comporta Windows pe un mac…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Momentan ce am auzit ca ar fii cea mai mare problema cu dualboot (in afara de faptul ca windows-ul e un jeg) e faptul ca nu sunt drivere video, care mi se pare ciudat pt ca eu zic ca ar trebui sa mearga driverele pt x1600 de notebook dar cine stie care e treba ,eu nu prea sunt curios sa incerc, insa daca chiar o fac si pe asta o sa zic

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

da, am uitat de partea cu driverele video.