PwnageTool 2.1
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08

A aparut Pwnage Tool 2.1 si QuickPwn 1.1
http://blog.iphone-dev.org/ ptr download

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Speram sa apara si pentru windows!..cat mai repede!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

a mers perfect pana la primu restart., apoi blocat.

dupa o ora de chin am reusit cu quickpwn

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Da’ n-ai mai avut rabdare o zi,doua?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 

update: se blocheaza dupa ce pun prin shh mobileinstallation. se pare ca au blocat aceasta posibilitate da a pune aplicatiile crakuite

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Păi să mai avem și noi nițică răbdare, stimabililor. Se deblochează, nu vă faceți griji.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.10.05

mie nu mi-a facut nici o problema si i-am dat cateva restart-uri bune dupa ce am instalat cateva aplicatii ....
cu pwnage 2.1 am facut custom restore-ul, in itunes i-am dat option+restore fara sa mai bag iphone-ul in dfu mode, am instalat unix subsystem si openssh, am modificat mobile installation si am instalat ce am avut de instalat cu succes
in concluzie un utilizator fericit
sunt pe mac daca are vreo importanta

[ Modificat: 14 Septembrie 2008 03:48 AM de Dream ]
 Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

domne, e suspect, am creat si eu custom restoru’ cu 2.1 dar cand intru in itunes si dau option restore imi da eroarea 1600.. am facut si jmecheria cu 10 sec si 10 sec pentru DFU, mi-l detecteaza si cucu..
ce e si mai suspect este ca acum nu pot sa bag nici 2.0 care aveam inainte.. tot eroarea 1600 mi-o da…

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05
Sergioo - 14 Septembrie 2008 08:56 PM

domne, e suspect, am creat si eu custom restoru’ cu 2.1 dar cand intru in itunes si dau option restore imi da eroarea 1600.. am facut si jmecheria cu 10 sec si 10 sec pentru DFU, mi-l detecteaza si cucu..
ce e si mai suspect este ca acum nu pot sa bag nici 2.0 care aveam inainte.. tot eroarea 1600 mi-o da…

si eu primeam eroarea 1600. Baga-l in restore mode nu in DFU. Mie mi-a mers.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 

nu mai are cum sa intre in restore mode. asa am patit si eu

singura solutie e sa il faci 2.1 curat si apoi quickpwn. e mult mai rapid si mai bine facut ca PwnageTool

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.10.05

eu nici in restore mode nu l-am pus. l-a bagat singur itunes 8
si mie mi-a dat eroarea 1600 cand l-am bagat in dfu, dar am zis, direct option+restore in itunes si selectat custom restore-ul. atata tot

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
victorcampeanu - 14 Septembrie 2008 10:27 PM

nu mai are cum sa intre in restore mode. asa am patit si eu

singura solutie e sa il faci 2.1 curat si apoi quickpwn. e mult mai rapid si mai bine facut ca PwnageTool

omul are dreptate, nu mi-a mai mers in fel si chip.. ii dadusem oficial restore la 2.1 de mi-i s-a blocat si apoi dadusem iar custom restore si aceasi problema.. cu QuickPwn a mers, intradevar, dar sincer nu ma incanta prea tare logo-ul ala sarac cu ananasul ala acolo… si fiind pe mac nu prea am solutii sa schimb logo-ul fara restore.. asa ca m-ai incerc acum o data, ce pot sa zic..
interesant era ca nu puteam sa fac nici la 2.0 downgrade, inainte facand fara nici o problema..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: 

prima intrebare din quickpwn e daca vrei logo original sau nu. mai incearca inca o data

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

am rezolvat-o smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 30.11.07
victorcampeanu - 15 Septembrie 2008 03:36 AM

prima intrebare din quickpwn e daca vrei logo original sau nu. mai incearca inca o data

care e diferenta dintre pwnage tool si quickpwn|? eu am un 1.14 OTB ce sa foloesc ca sa nu am probleme?

Semnătură 

MacbookPro 17” 2.4 ghz, 4 gb ram
macpro 2.8 Ghz
Roland Edirol V4

+ one fruit mixer zanussi : )

ip5 7.0.2
iphone 4s
1.1.1 OTB /3.9 BL (anysim 1.1) => 1.1.4 (iplus2.0b) => 2.0, 2.2, 2.2.1, 3.0 (pwnage tool mac )

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member

QuickPwnu’ practic ti-l face singur cu dotarile standard, nu te lasa sa-ti mai customizezi tu preferintele p’acolo… daca nu te pricepi si nu vrei sa te aventurezi putin, incearca cu QuickPwn..
Pwnage este binenteles varianta mai explicita a lui Quickpwn, iti iei singur FW de pe net, il customizezi in PWN si apoi prin intermediul iTunes-ului il montezi pe telefon.. De la caz, la caz, pot aparea unele erori, nu ma intreba de ce.. Pana acum mi-i s-a intamplat asta o singura data din vreo 4 ori cat am resoftat telefonul..
Din nou mentionez ca daca nu vrei sa te incurci, poti sa faci mai usor cu QuickPwn..
cat despre treaba cu logo-ul din el, am observat ca ma intreaba asta, dar nu mi-a oferit nici o alternativa pentru a-l schimba.. o fi fost vreun bug de moment, nush.. pur si simplu imi crease FW…

Semnătură