2 din 4
2
SC NOUMAX SRL - Authorized Dealer and Service Provider
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 25.09.06

Confirm calitatea celor de la Noumax. Ieri seara am achizitionat un mac mini si s-au comportat foarte bine.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 25.09.06

[OFFTOPIC sters]

Revenind on topic: mi-a placut faptul ca m-au asteptat dupa program si ca s-au interesat post vanzare daca e totul ok, ceea ce putine firme fac.

[ Modificat: 01 Martie 2009 12:52 AM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.04.09

Am fost contactat imedeiat ce am trimis solicitarea, am fost sfatuit corect, au negociat corect si au livrat prompt.
Daca vor mentine acest standard si vor forma oameni,  Apple are mai multe sanse in Romania.
Bravo Noumax

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 28.03.06

Într-adevăr, este singura firmă (la partea de service mă refer) pentru care, înainte să o vizitezi, nu trebuie să ai un discurs adaptat violenţelor verbale obişnuite şi mîrlăniilor uzuale de service.
De cîte ori am fost la ei, totul a fost OK.

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.05.08

Ceea ce vreau sa va spun este ca am sunat la ei si mi s-a spus sa pun intr-un mail ceea ce ma intereseaza.Am trimis acest mail si nu am primit nici un raspuns.Am trimis al 2-lea mail cu rugamintea sa mi se spuna daca mai primesc un raspuns sau nu.Ulterior am primit un raspuns in care se specifica ca asteapta niste raspunsuri…..dar nici pana in ziua de astazi nu am primit un raspuns fie el si negativ…Asa ca seriozitatea in ziua de azi e cam pe cale de disparitie.

Cu stima

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Geva, cred că ești o excepție (nu contest experiența ta nefericită în vreun fel, doar constat); de fiecare dată când am avut treabă cu ei, s-au comportat ireproșabil. E adevărat, unii angajați pot fi cam aiuriți uneori - dar de obicei toate micile derapaje sunt corectate de cei doi parteneri/patroni.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 22.04.09

Și eu m-am convins de calitatea serviciilor Noumax. O firma foarte bună din orice punct de vedere.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.11.07

scrisesem inca un mesaj, vad ca s-a pierdut cumva.

absolut incantat, chiar e o firma excelenta. aveam applecare ce expira in 2 saptamani. pentru ca un cooler incepuse sa faca un zgomot infernal m-am dus cu laptopul la ei. in doua zile imi schimbasera AMBELE cooler-e, display-ul (pentru ca a avea un dead pixel) si carcasa pentru faptul ca au constatat ca ar fi fost o problema la touchpad. sincer chiar nu mi-a venit sa cred cat de ok a fost experienta cu ei. lucrez la o firma din brasov si avem o livada destul de mare de mac-uri deci am recomandat NOUMAX cu caldura. Super dealer Apple cu un service excelent.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 05.08.08

rapid si sigur…cam asta ii caracterizeaza
am reparat un macbook white + schimbat de case in intregime si au reusit sa-l faca in 3 zile (socotind si comanda la case). recomand cu caldura.

Semnătură 

MacBook Pro 13”, i5 2.5ghz, 16gb, 128gb SSD, 500gb hdd
iPhone 5S 16Gb

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 19.06.09

eu de la ei am cumparat un mb pro unibody de 15, ireprosabili, ii recomand cu caldura peste tot pe unde merg.

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.05.09

Stie cineva daca Noumax acorda acea reducere de 5% pentru studenti?

Multimesc

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Ar fi normal sa o ofere, dar cel mai bine le dai lor un mail.
PS: daca ai studcard ar trebui sa ai 7%.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.05.09

Am trimis mail .... ofera reducere de 5% pentru studenti (copie dupa buletin si carnet student).

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 11.10.05

Și eu sunt încîntată de serviciile celor de la Noumax. Am avut nevoie de mici reparatii la batrânul meu PowerBook G4 care dupa 24 de ore a fost din nou în stare excelentă! Dar pentru că are ceva anișori (aproape 7!), vineri mi-am achiziționat un MacBook Pro 17” 2.66GHz, au o promotie la 7325 lei.(daca mai vrea cineva cred ca mai au unul,doua!) Este bine când poți să ai încredere în serviciile unei firme .......lucru din ce în ce mai rar în ultima vreme.

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07

Trebuie sa-i multumesc pe aceasta cale atat lui Tudor Ciortea cat si lui Adrian Ionascu, care mi-au rezolvat sapt trecuta o problema legata de un portabil si au fost oameni intelegatori cu mine.
De asemenea, trebuie sa-i multumesc lui Adrian Ionascu pentru rapiditatea cu care mi-a rezolvat elegant o alta situatie chiar ieri si, pe langa asta, celor din service care s-au comportat excelent cu portabilul avut in service.
Toata stima si respectul, jos palaria.

Multumesc inca o data.

Semnătură 

Pe partea cealalta

2 din 4
2