Sunt oameni de treaba acolo, care chiar se gandesc la cerintele clientilor. Cand am avut nevoie de o tastatura cu layout pe franceza ei sunt singurii la care am putut apela.
Le multumesc si eu celor de la Noumax pentru seriozitatea si profesionalismul ultimei interventii asupra Macbook-ului in garantie. Au facut chiar mai mult decat trebuia.
trebuie sa scriu iarasi pe topicul asta, pentru ca astazi Adrian Ionascu si Noumax mi-au dovedit inca o data ca n-am de ce sa apelez in alta parte. In mai putin de 24 de ore m-au salvat dupa ce powermac-ul meu a luat efectiv foc de la supratensiune. Am sunat ieri pe la pranz, aseara mi-au dat solutia, azi dimineata aveam si problema rezolvata. N-am putut ajunge eu dimineata din cauza serviciului, m-am dus dupa-amiaza, dar daca as fi ajuns dimineata, ar fi fost un record demn de Guiness Book pentru rezolvarea problemei date.
Sincer, inca o data o spun, putini oameni si putine firme ca ei.
Sa traiasca si sa-nfloreasca. Mi-au rezolvat multe probleme si mi-au depasit multe asteptari. Sunt clar, printre cei mai buni furnizori Apple din zona asta a Europei. Sper sa nu uite entuziasmul inceputului (de acum 18 ani) si sa ramana pe calea cea dreapta
Sa traiasca si sa-nfloreasca. Mi-au rezolvat multe probleme si mi-au depasit multe asteptari. Sunt clar, printre cei mai buni furnizori Apple din zona asta a Europei. Sper sa nu uite entuziasmul inceputului (de acum 18 ani) si sa ramana pe calea cea dreapta
Te referi la Noumax? Când ai avut problema cu macbook-ul pro parcă ziceai altceva… :D
Te referi la Noumax? Când ai avut problema cu macbook-ul pro parcă ziceai altceva… :D
Asa e, asta nu inseamna insa ca nu mi-au salvat fundul in multe alte dati. Ceea ce imi doresc eu este exact ce am scris mai sus: sa pot colabora cu Noumax ca in vremurile bune. Sper sa se poata
Inca un client multumit de serviciile NOUMAX. Felicitari pentru modul de a se implica in rezolvarea problemelor clientiilor.
Multumesc lui Alex Cioba inca odata pe aceasta cale cat si intregii echipe NOUMAX.
Am vizitat și eu prima oară service-ul NouMax (superdrive mort)
- nu că am fost dimineața și până seara venise deja piesa;
- nu că au șpaclu de ăla roșu oficial de la Apple și mi-au deschis mini-ul fără urme;
- nu că au avut răbdare să-mi răspundă frumos și detaliat la toate întrebările mele (multe și, acum realizez, chiar enervante);
Da’ mi-au curățat carcasa de la mini de am zis prima dată că l-au schimbat cu unul nou. Eu credeam că jegul ăla se îmbibase în plasticul de deasupra - da’ acuma e alb și oglindă. Și cumva au curățat și pământul ăla din toate fantele de ventilație de pe spate.
La mine (Air 13, Late 2008) jocul este evident dar intr-o stare incipienta (nu cade inca ecranul). Ma gandesc sa le fac o vizita saptamana viitoare si as vrea sa fiu pregatit.