Apple Store Piatra Neamt
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.09.08

Salut, am un prieten care vrea sa deschida un apple store in piatra neamt, dar as dori sa-mi spuneti cei din piatra neamt daca doriti asa ceva in Piatra. Voi crede-ti ca va merge asa ceva in Piatra Neamt? Va avea vanzari? Ma rugat sa va intreb…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Magazin cu denumirea “Apple Store” nu poate deschide decât firma Apple.
Din experiența altor persoane care au deschis magazine în orașe mai mari decât Piatra Neamț îți pot spune că este foarte greu să supraviețuiești vânzând numai produse Apple. Trebuie să mai vinzi și altceva ca să-ți iasă bani, în caz contrar te scufunzi imediat.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 30.11.07

nimeni nu iti poate spune daca va merge sau nu ..dar cred la fel ca @Tudor daca mai face si altceva pe langa ..va fi ok ..normal ca lumea isi doreste sau cei care stiu despre ce e vorba ..

Semnătură 

MacBook

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt, Cluj-Napoca
Macuser din: 03.10.06

In Cluj care are 400.000 locuitori sunt deja 4 reselleri apple (din cate stiu eu: iStyle, Grup Transilvae, Max Perform si Gadget Store) => 1 mag/100.000 locuitori. Piatra Neamt are cam 100.000-140.000 de locuitori (posibili clienti) si nici un magazin apple, deci s-ar putea sa mearga. Mai trebuie avut in vedere faptul ca puterea de cumparare in Piatra Neamt este mai scazuta fata de, sa zicem Bucuresti sau Cluj

Semnătură 

There are only 10 types of people in the world: those who understand binary, and those who don’t

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu, problema nu e numarul populatiei, ci puterea financiara medie.
Iar Apple store nu deschide decit un partener agreat. Mai degraba reseller.

‹‹ Heeelp pls!!      Aruncati-va HDTV-urile! ››