Scanner Compatibil OS X
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Salutare,

M-am reapucat de desen oldschool.. pe hartie si vreau sa imi cumpar un scanner pentru a-l folosi cu Illustrator.
Am vazut in Metro ca nu sunt chiar asa de scumpe (e vb de HP). Oare sunt compatibile cu Mac OS X ?

Sau… aveti idee de vreunul bun ca rezolutie si compatibil ? ... Ideea e sa nu fie nici prea piperat la pret.

NEVERMIND. Eu tot timpul sunt aiurit. Intreb inainte sa caut smile

Ia uitati aici

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

experientele placute care le-am avut a fost cu epson.
umax nu mai vreau desi am unul acasa, mai greu cu suportul pt mac
canon nu stiu…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu am un All-in-one de la HP si merge, inclusiv partea de scanner (mai ales dupa ce si-au updatat in sfarsit ca lumea driverul).
Dar se pare ca ti-ai gasit Canonul.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Eu tot pentru Canon votez. Multifunctionala mea scaneaza f. bine. HPurile au interfata oribila.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
huk - 02 Aprilie 2006 11:04 PM

HPurile au interfata oribila.

Asa e. Si drivere de peste 60 mega…!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.01.06

HP scaneaza slab… Canon sunt buni la fotografie. Daca vrei ceva de calitate, dar ceva mai scump este microtek <http://www.microtek.com>

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti

Eu am canon lide 500 si nu am avut nici o problema, merge bine cu mac-ul.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu am multifunctionala canon. merge bine scanu, are contrast da foile scrise cu mana nu ies albe albe. un coleg are hp si ies prea deschise, n-o sti el sa seteze.
culmea e ca mi-a zis ca ocupa vreo 600M softu, al meu doar 200M.

am incercat vuescan si nu s-a inteles.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 12.10.05

Si eu tot Canon (Canoscan N650 U) am conectat la mac si e ok.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Si eu am un multifunctional hp, nu sunt foarte mltumit de interfata e destul de enervanta, din experienta cu aparatele foto si imprimante canon, recomand Canon, sunt nr.1

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Detaliu la scan. 1200dpi

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Bai.. mie imi trebuie sa scanez schite… nu poze… as putea foarte bine sa imi iau un aparat foto.. si sa le fotografiez… nu-mi trebuie cine stie ce fite wink

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ia cannon si nu o sa ai probleme cu driverele pentru anii urmatori (probabil ca o sa schimbi computerul inaintea scannerului), sau, daca nu ai nevoie de superscula, sunt niste modele de la Iris, portabile, pe usb

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

de ce nu desenezi direct in illustrator cu o tableta grafica? dai 4 bulioane si ti-ai luat un graphire. au la carrefour.

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Are baiatu’ un junghi de HP 3500 (cred). L-am luat acu’ vreo 3 ani. Daca faci abstractie de softu’ greoi (HP Director) si nu-l bagi in seama, poti face un shortcut la HP Scan.app si de-acolo ai tot ce-ti trebuie: scan to file, to app, to e-mail, rezolutie… tot. Si merge cu driverele lui originale pe 10.4.6 la mine. Eu sunt f. multumit de el. Depinzand de calitatea pozei sau de prelucrarea ei la lab. foto, mai vireaza-n rosu cateodata, da’ nimic de nereparat in Photoshop.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7