M-am reapucat de desen oldschool.. pe hartie si vreau sa imi cumpar un scanner pentru a-l folosi cu Illustrator.
Am vazut in Metro ca nu sunt chiar asa de scumpe (e vb de HP). Oare sunt compatibile cu Mac OS X ?
Sau… aveti idee de vreunul bun ca rezolutie si compatibil ? ... Ideea e sa nu fie nici prea piperat la pret.
NEVERMIND. Eu tot timpul sunt aiurit. Intreb inainte sa caut
Eu am un All-in-one de la HP si merge, inclusiv partea de scanner (mai ales dupa ce si-au updatat in sfarsit ca lumea driverul).
Dar se pare ca ti-ai gasit Canonul.
eu am multifunctionala canon. merge bine scanu, are contrast da foile scrise cu mana nu ies albe albe. un coleg are hp si ies prea deschise, n-o sti el sa seteze.
culmea e ca mi-a zis ca ocupa vreo 600M softu, al meu doar 200M.
Si eu am un multifunctional hp, nu sunt foarte mltumit de interfata e destul de enervanta, din experienta cu aparatele foto si imprimante canon, recomand Canon, sunt nr.1
Bai.. mie imi trebuie sa scanez schite… nu poze… as putea foarte bine sa imi iau un aparat foto.. si sa le fotografiez… nu-mi trebuie cine stie ce fite
ia cannon si nu o sa ai probleme cu driverele pentru anii urmatori (probabil ca o sa schimbi computerul inaintea scannerului), sau, daca nu ai nevoie de superscula, sunt niste modele de la Iris, portabile, pe usb
Are baiatu’ un junghi de HP 3500 (cred). L-am luat acu’ vreo 3 ani. Daca faci abstractie de softu’ greoi (HP Director) si nu-l bagi in seama, poti face un shortcut la HP Scan.app si de-acolo ai tot ce-ti trebuie: scan to file, to app, to e-mail, rezolutie… tot. Si merge cu driverele lui originale pe 10.4.6 la mine. Eu sunt f. multumit de el. Depinzand de calitatea pozei sau de prelucrarea ei la lab. foto, mai vireaza-n rosu cateodata, da’ nimic de nereparat in Photoshop.