Aruncati-va HDTV-urile!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Habar n-aveam ca LCDurile sau plasmele stau asa de prost la redarea spectrului vizibil (30-40%).
Mitsubishi a lansat o noua directie, Laser TV-ul. Alte standarde, alte mufe, alte cable…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

daa.. numai 7000 de coco smile) pana cand o ajunge pretul la vreo 300-400, cred ca voi ramane la saracia mea de plasma, pe care nici aia no am smile) si mai interesant era daca faceau unul 3D integrat si cand zic asta nu ma refer la nebuniile de televizoare care le vedeti prin Plaza cu reclame la tigari.. asa cum ochiul vede Full Spectrum, tot ochiul, de fapt ochii ca sunt 2, vad 3D.. asa ca era o jmecherie daca o faceau p’aia..
dar ma rog.. le luam si noi pe rand.. smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 16 Septembrie 2008 02:07 AM

Habar n-aveam ca LCDurile sau plasmele stau asa de prost la redarea spectrului vizibil (30-40%).
Mitsubishi a lansat o noua directie, Laser TV-ul. Alte standarde, alte mufe, alte cable…

Ei acuma, păi ce ai vrea să spună, că dai 7000 euro pe ceva care merge la fel ca unul de duzină?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Poate s-or ieftini plasmele, asa cum sunt TV-urile CRT acum. Sau vrabia iar viseaza malai.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 25.05.08

http://www.necsel.com

Să speram că vor scoate și televizoare cu diagonale mai omenești (42 - 50 inch).

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Misto. Imi plac proiectoarele alea mici / integrate.

Cum se asculta acum muzica in gasca de la telefoane, o sa se vada filme in gasca - tot de pe telefoane.

‹‹ Apple Store Piatra Neamt      Diverta & Apple ››