Probleme cu semnalul la iphone 3G 2.1 8gb
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Dupa cum zice si titlul, am intampinat de vreo 2 ori de cand am facut update-ul la 2.1 probleme cu semnalul. Pe EDGE! Nu am avut 3G activat de cand mi-am luat iphone ca am zis ca mananca din baterie. Daca nu e folosit, poate manca din baterie mai mult decat atunci cand nu-i activ??

Acum am avut iar o mica problema(a 2-a) si am activat 3G sa vad daca mai face. Ce ziceti? Ati patit-o?

Apropo, e 3G pe orange si mi-e frica, k acum o sa am probleme ca nu le merge lor reteaua 3G ca lumea cum am avut probleme la Nokia.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 10.07.07

3G mananca mai multa baterie,dar vorba aia ,daca telelfonul suporta 3G ,de ce sa nu il ti activat . smile
In general reteaua orange 3G e destul de stabila daca e semnal. Eu il am pe 3G si ma tina vreo zi jumate - doua ,folosti moderat smile

Semnătură 

iPod 30Gb 5G
White MacBook (Late 2006)
iPod Nano 4G 16Gb Black
iPhone 4   iOS 5
iPad 1 WiFi 64Gb iOS 5
Core 2 Quad Retail-Install Hakintosh

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 18.06.07

Confirm..

Daca ai activat 3G, semnalul e mai slab.. nu tot timpul..

Probabil o sa fie rezolvata problenma asta.. oricum inainte de a fii 2.1, semnalul era groaznic..

Un update in viitor, o sa rezolve aceasta problema..

Semnătură 

iPod Classic 30Gb White
iPod Touch 8Gb ( 3.1.2 )
iPhone 4 16GB (iOS 5.0.1) neverlocked
iPhone 3G 16Gb Black - Orange Romania
i-Mini (Sistem cu difuzoare stereo, functie incarcare) de la Netlogic
i-Alarm 2 (Sistem cu difuzoare stereo, functie incarcare, Radio FM, Clock) de la Netlogic
iMac coming soon..

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 30.08.07

Orange, spre deosebire de Vodafone, deține aparatură second-hand din Franța de la France-Telecom, iar semnalul 3G e mai slab; de curând s-au apucat să faca un update la rețea schimbând releele pe Hwauei 3G, probabil în viitor o să aibă calitate 3G; până atunci subscriberii lor ar trebui să se mulțumească cu ce au.

Semnătură 

Mac 4 Ever!

Mac Mini Late 2012
Intel i5 @ 2,5 GHz / Intel HD 4000 / 500 GB HDD

iPad Mini 4G

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
psxman - 16 Septembrie 2008 02:02 PM

Confirm..

Daca ai activat 3G, semnalul e mai slab.. nu tot timpul..

Probabil o sa fie rezolvata problenma asta.. oricum inainte de a fii 2.1, semnalul era groaznic..

Un update in viitor, o sa rezolve aceasta problema..

Pai eu am 2.1 si ma asteptam sa nu fie probleme de semnal. 2 saptamani cat am avut 2.0.2 la apeluri chiar nu am avut nici o problema. Aveam problemele obisnuite, lag la contacts, sms…da nu mi-au cazut apeluri sau semnalul. Ziceti ca in 2.1.1 se rezolva de tot problema?

Eu am 3G dezactivat…deci nush de unde ar putea fi problema

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Salut! Eu nu am probleme cu semnalul pe EDGE,ca pe 3G nu l-am pus inca. Poate e de la retea totusi.Eu am avut probleme cu semnalul la prima generatie, se mai intrerupea si frecvent ecou aveam. Mai ai rabdarica si testeaza-l. Eu am sunat pe cineva dintr-o statie de tramvai, eram dupa o toneta mai mare de ziare si se cam intrerupea si m-am dat de dupa ea mai inspre un bloc unde stiam ca are pe el antena gsm si a fost clara si continua apoi convorbirea.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Adrian_is - 17 Septembrie 2008 12:53 AM

Salut! Eu nu am probleme cu semnalul pe EDGE,ca pe 3G nu l-am pus inca. Poate e de la retea totusi.Eu am avut probleme cu semnalul la prima generatie, se mai intrerupea si frecvent ecou aveam. Mai ai rabdarica si testeaza-l. Eu am sunat pe cineva dintr-o statie de tramvai, eram dupa o toneta mai mare de ziare si se cam intrerupea si m-am dat de dupa ea mai inspre un bloc unde stiam ca are pe el antena gsm si a fost clara si continua apoi convorbirea.

Inteleg:-? Mersi de raspuns:)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 12.09.08

semnalul 3G este conform cu realitatea acuma, cu 2.1
Problema este de la Orange. In casa, adio 3G!!!

Semnătură 

Forza Stiinta!

‹‹ Pt. call log      voip prin iPhone 3G ››