Diverta & Apple
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

ideea (by Diverta): Apple Premium Reseller. O fi bine, n-o fi bine? (Bine pentru dealerii tradiționali Apple - la asta mă refer)

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Black Mesa
Macuser din: 02.05.08

Bine = reprezentanta. Orice altceva = adaos comercial. smile  Oricum ar fi cu cat mai multa competitie cu cat pretul mai mic. In plus Diverta e destul de mare prin RO ( are filiale peste tot ) si deci are acoperire mai mare.

[ Modificat: 16 Septembrie 2008 04:27 AM de companyofheroes ]
 Semnătură 

“Every man needs the whorehouse and the inn.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.09.08

O sa fie bine doar pentru ca reteaua Diverta este una destul de mare! Nu o sa fie bine pentru Diverta are cele mai mari preturi deci o sa scumpeasca si mai mult produsele Apple. :(

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

Depinde si de unde-si achizitioneaza marfa. Daca ia de la IRIS si nu beneficiaza de discount important, s-ar putea sa aiba preturi mari. Daca aduce marfa direct de la depozitele din Ungaria sau Belgia, s-ar putea sa avem surprize la preturi.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Evident că de la IRIS vor lua marfa.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Alex Toderascu - 16 Septembrie 2008 01:31 PM

Depinde si de unde-si achizitioneaza marfa. Daca ia de la IRIS si nu beneficiaza de discount important, s-ar putea sa aiba preturi mari. Daca aduce marfa direct de la depozitele din Ungaria sau Belgia, s-ar putea sa avem surprize la preturi.

A o lua din altă parte ar însemna sfîrșitul lui I.R.I.S., deci nu cred, cel puțin nu deocamdată. Prețurile vor fi aproximativ aceleași ca peste tot la re-sellerii Apple, dar – treptat – posibil să asistăm la ceva reduceri de prețuri. Uitați-vă la iStyle-urile din țările vecine (Cehia, Bulgaria, Ungaria etc. – adică foștii făuritori ai comunismului la orașe și sate) și veți constata ceea ce eu am constatat de mult: prețurile din RO nu sînt deloc mai mari decît în țările menționate. A se reține că, în toate aceste țări, Apple continuă să aibă o piață limitată, în creștere spectaculoasă numai cu produse precum iPod ori iPhone.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 24.10.07

din pacate mai e mult pana departe:
http://www.e-transport.ro/DIVERTA_A_LANSAT_PRIMUL_MAGAZIN_IDEEA-i88-news17219-p83.html

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 25.05.08

Am trecut săptămâna trecută pe acolo. Prețul lui Mac mini 1.83 era peste 2400 RON. La dealerii tradiționali este cam 2000 RON.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

poate publicul de la diverta nu face diferenta…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

robert s.: cum ai trecut pe-acolo cand el s-a deschis abia ieri? asta asa ca fapt divers…

Semnătură 

just !

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 25.05.08

Scuze, eu am vizitat magazinul Diverta de pe Magheru.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

iDeea e un apple reseller store de sine statator.

Semnătură 

just !