Am incercat si eu Plex. Este frumos, merge smooth, dar inca imi prin urechile in el. Imi spune si mie cineva cum pot sa vad subtitrarea inclusa in mkv dupa metoda lui Altero (vezi Wiki)?
In Plex apesi “M”, mergi cu sagetile la icon-ul de difuzor si acolo ai sa selectezi subtitrarile.
Am uitat sa mentionez: tema default cu care vine Plex este imposibil de utilizat (a se citi “imi prind urechile”).
Eu am si XBMC (proiectul original) si am scos din el skin-ul Project Mayhem III.HD, pe care il utilizez si in Plex (se copiaza in ~/Library/Application Support/Plex/skin).
De aprox. 8 luni, HTPC-ul de-acasa ruleaza XBMC (initial Plex, deoarece era hackint0sh, dar i-am facut upgrade la Ubuntu/Linux intre timp) si sunt foarte multumit. In curand o sa aiba si telecomanda, acum utilizand o combinatie tastatura/mouse wireless.
La voi mai functioneaza Command - I ? (Media information).
Playez un film si incerc un Command-I, cum faceam si la 0.8.6..imi apare fereastra, dar cu camprile goale..nici o info.
0.8.6 Intel - un .AVI incerc sa playez..
A aparut 0.9.8a
Cica rezolva nu stiu ce posibila vulnerabilitate in nu stiu ce codec.. in rest e exact la fel, adica tot nu functioneaza nimic in Info Window (Cmd - I ). Oare nu s-au prins pana acum ca nu merge ? Nu or fi vazut ? Macar sa faca cum era in 0.8.6
A aparut 0.9.8a
Cica rezolva nu stiu ce posibila vulnerabilitate in nu stiu ce codec.. in rest e exact la fel, adica tot nu functioneaza nimic in Info Window (Cmd - I ). Oare nu s-au prins pana acum ca nu merge ? Nu or fi vazut ? Macar sa faca cum era in 0.8.6
Get Info a funcţionat tot timpul în versiunile 0.9.X. Dar trebuie ca mai întâi să daţi clic în playlist pe numele fişierului şi abia după aia Cmd-I.
Hai ca in 0.9.9a observam o mica imbunatatire. Merge cum mergea si pana acum cu Get Info pe fisier din playlist, dar si daca ii dai Get Info pe fisier direct, afiseaza pt. o secunda ceva informatii (care pot fi oprite din taste) si astfel se vede cate ceva.
Vorbim de Codec Detalis, evident
Ca sa nu mai deschid un topic nou, am zis sa postez aici. As putea sa vad un film in hd (1080p) pe macbookul din semnatura, folosind vlc, fara ca acesta sa sacadeze?