Dacă aruncați un ochi pe
http://www.apple.com/business/theater/#tutorial=bootablebackups?sr=hotnews?sr=hotnews.rss
veți vedea cum se face o copie legală a unui DVD Leopard. Da, e legal să ai o copie, în caz că se deteriorează discul original. Buuun. Dacă vă uitați atent, vedeți cum flăcăul ăla selectează nivelul secund a ceea se se afișează. Și eu am făcut la fel, numai că, dacă vreau să pun driverele de Windows, aflate tot pe același disc, constat că lipsesc. Mi se pare că cineva a semnalat deja acest lucru pe forum.
Ca să văd dacă e vreo diferență, am mai făcut o copie, dar alegînd nivelul superior al unității optice, adică întreg discul. Mi-a ieșit o imagine cu 0.33 GB mai mare decît prima (adică făcută cum arată ei în tutorial), ceea ce, zic eu, ar fi tocmai driverele lipsă. Dat fiind că nu am acuma niciun DVD dl la îndemînă, nu pot verifica pînă la capăt dacă am sau nu dreptate. Dacă e așa cum presupun, le voi trimite un perdaf la Cupertino, deoarece, așa cum arată ei pe site‑ul apple.com, se pierd date de pe DVD, respectiv se pierde sesiunea ISO cu driverele de Windows. E drept, de treaba asta îți dai seama numai dacă vrei să pui și driverele de Windows, altfel e OK, iese disc de boot.