Buna ziua..
... tot se vorbeste aici despre VMWare, am si eu o problema la care nu am gasit o rezolvare, dar o pun pe seama faptului ca sun incepator (mac doar de 2 luni)...
.. am luat fusion’ul pentru ca nu am avut de ales, programul pe care il folosesc nu exista decat pentru windoza si nu are nimic complementar pentru mac.. asa ca.. vmware este solutia…
BUBA….. programul trebuie sa functioneze ZI LUMINA SI NON STOP, ca sa isi faca treaba, dar din cand in cand pierd conexiunea la internet, programul se opreste si nu se restarteaza asa cum i’am facut setarile… si cum ar trebui…
.. mentionez ca asta se intampla atunci cand display’ul intra in sleep mode, am setat Mac’ul sa nu intre in sleep mode, dar tot din cand in cand se opreste programul… vmware este inca in perioada de teste…. conexiunea la internet este buna… asa ca nu cred ca asta afecteaza.. sau poate ca da.. folosesc Airport express.
Ce imi recomandati ???, am incercat si Parallel, se intampla acelasi lucru.. de fiecare data cand Mac’ul intra in sleep pentru display…