am o problema cu iphone-ul,pe macuser.ro nu pot sa scriu pe forum pt ca safari imi iese,ca de altfel multe pagini de net.
mai are cineva problema asta?
si mie la fel cand vreau sa scriu ceva,pur si simplu mi-e imposibil sa scriu ceva aici de pe iphone.
mi s-a mai intamplat pe cate un site din cand in cand dar nu mai retin exact,si toate astea dupa 2.1
pai atunci care sa fie problema? :(
bine macar ca dupa crash iese si nu ramane “freeze”
dupa 4 zile de la achizitia de la orange mi-a ramas freeze cu logo-ul apple 4-5 ore,l-am trimis in service si mi l-au schimbat,acum dupa update vad ca se reseteaza,dar nu inteleg de ce.ma gandeam ca au toti probleme!
E putin anapoda dar problema este in Java….Setings/Safari/JavaScript -> off…..o sa mearga bine, si nu va mai iese, numai ca dupa ce dati “click” pe butonu [Submit Post] sau [Update Post] dupa caz…..restu butoanelor din pagina urmatoare nu va mai merg, gen [Fast Reply], [Post Reply], [Edit], [Quote], etc pt ca folosesc Java (presupun)...in cazul asta va duceti iar in Setings/Safari/JavaScript -> on si o sa mearga iar. Alta rezolvare nu stiu…..si eu am patit asa numai la 2.0, 2.0.1 si 2.0.2…acum nu mai am probleme…si nici inainte la 1.1.4.
Treaba asta e incercata si 100% rezolva problema numai ca tre sa tot faceti drumu ala prin meniu inainte si inapoi daca vreti sa scrieti posturi si sa navigati fara probleme.
TIP: incarcati sa scrieti mai lent…nu va grabiti sa tastati (cu JavaScript on) si vedeti daca si asta rezolva situatia…...adik apasati o tasta si asteptati sa apara litera, sa treaca lagu ala cacaios ….si daca aveti de scris mai mult faceti ce am zis mai sus.
Cam asta e
[ Modificat: 17 Septembrie 2008 05:51 AM de Chucky ]
si acum am incercat mai devreme sa scriu de pe iphone,nu am reusit.
cand dau quote si imi apare tastatura de la iphine cand apas pe 2-3 litere sa scriu imi ingheaza ecranul,ramane litera apasata in sus…3 sec…dupa ca crash…
E putin anapoda dar problema este in Java….Setings/Safari/JavaScript -> off…..o sa mearga bine, si nu va mai iese, numai ca dupa ce dati “click” pe butonu [Submit Post] sau [Update Post] dupa caz…..restu butoanelor din pagina urmatoare nu va mai merg, gen [Fast Reply], [Post Reply], [Edit], [Quote], etc pt ca folosesc Java (presupun)...in cazul asta va duceti iar in Setings/Safari/JavaScript -> on si o sa mearga iar. Alta rezolvare nu stiu…..si eu am patit asa numai la 2.0, 2.0.1 si 2.0.2…acum nu mai am probleme…si nici inainte la 1.1.4.
Treaba asta e incercata si 100% rezolva problema numai ca tre sa tot faceti drumu ala prin meniu inainte si inapoi daca vreti sa scrieti posturi si sa navigati fara probleme.
TIP: incarcati sa scrieti mai lent…nu va grabiti sa tastati (cu JavaScript on) si vedeti daca si asta rezolva situatia…...adik apasati o tasta si asteptati sa apara litera, sa treaca lagu ala cacaios ….si daca aveti de scris mai mult faceti ce am zis mai sus.
Cam asta e
Acum cu java dezactivat imi merge am scris de pe iphone
azi mi-a crapat yahoo one connect :(
nu prea mi se pare normal,cam multe pagini de web si aplicatii crapa.
am luat de pe us store paypal pt ca am cont si acolo.
crapa si ala mereu,cel mai des dintre toate.
oare sa fie ceva cu iphone-ul meu?
nu exista ceva gen repair permision?:)))
am o problema cu iphone-ul,pe macuser.ro nu pot sa scriu pe forum pt ca safari imi iese,ca de altfel multe pagini de net.
mai are cineva problema asta?
Si mie mi se inchide, in special cand scriu aici, deci am renuntat sa mai scriu aici de pe Iphone.
OneConnect este “bulit” pentru toti, la fel ca si alte aplicatii. Asta era o “buba” mare pe care cu 2.1 cica au rezolvat-o!!
One connect este de fapt un beta. Nu este inca finisat. De asta nici nu se gaseste inca in appstore, el apare numai printr-un link, nu il gasesti prin search.
Probabil ca o sa il faca, cine stie.
Chucky are dreptate, opriti java sau scrii cu lag si astepti un crash din partea lui Safari in orice moment.