1 din 2
1
Magazin Apple in Budapesta
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Dupa cum am scris in titlu, merg sambata la Budapesta si as dori sa ma interesez daca exista o reprezentanta Apple acolo, si cum ajung la ea (daca cineva dintre voi a fost)?

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

http://www.applecenter.hu/
Sună cunoscut? wink

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj,Budapest
Macuser din: 12.10.05

sunt in Duna Plaza daca stii primul mall din Budapesta…http://xms.hu/kapcsolat.php

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 18.09.08

salut
vezi ca este si la szeged,
iStyle Szeged (Új!)
Szeged Pláza
6724 Szeged, Kossuth Lajos sugárút 119.

Hétfő-Szombat: 10.00-21.00,
Vasárnap: 10.00-19.00

si este oferta de exemplu la iMAC….si altele.
Duminica deschis pana seara….
Si eu ma duc sa cumpar iMAC, ca in ro nu prea am incredere. Posibil sa fie ok in ro dar nu prea am.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Dezso - 18 Septembrie 2008 03:16 PM

salut
vezi ca este si la szeged,
iStyle Szeged (Új!)
Szeged Pláza
6724 Szeged, Kossuth Lajos sugárút 119.

Hétfő-Szombat: 10.00-21.00,
Vasárnap: 10.00-19.00

si este oferta de exemplu la iMAC….si altele.
Duminica deschis pana seara….
Si eu ma duc sa cumpar iMAC, ca in ro nu prea am incredere. Posibil sa fie ok in ro dar nu prea am.

Hai mă... crezi că alea pt Ungaria sînt făcute altfel decît restul? Sau simți un elan patriotic cînd schimbi lei în forinți?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie

NU este vorba de patriotism, ideea este ca am luat de la bucale componente si periferice IT si cand trebuia sa se ocupe de garantie se lalaeau saptamani. Si cum sunt eu aproape de Szeged (1 ora) cred ca merita sa cumpar acolo. Si am luat multe din ungaria si germania si prompt se ocupau de problema.
Si ca fapt divers au si oferta la iMAC - daca cumperi iei dau cadou si 1GB RAM, si pretul este cu 50 euro mai ieftin. Deci as putea sa zic ca merita, si eau eu persona nu vine cu curier sau eu stiu ce si cum arunca aia in masinile lor pachetele, posibil sa aiba ceva pe drumul de livrare.
Deci pot sa mai adug si patriotism, de ce sa bag bani in tara asta de hoti, mai bine acolo !!!
Numai bine

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Dezso - 18 Septembrie 2008 05:33 PM

NU este vorba de patriotism, ideea este ca am luat de la bucale componente si periferice IT si cand trebuia sa se ocupe de garantie se lalaeau saptamani. Si cum sunt eu aproape de Szeged (1 ora) cred ca merita sa cumpar acolo. Si am luat multe din ungaria si germania si prompt se ocupau de problema.
Si ca fapt divers au si oferta la iMAC - daca cumperi iei dau cadou si 1GB RAM, si pretul este cu 50 euro mai ieftin. Deci as putea sa zic ca merita, si eau eu persona nu vine cu curier sau eu stiu ce si cum arunca aia in masinile lor pachetele, posibil sa aiba ceva pe drumul de livrare.
Deci pot sa mai adug si patriotism, de ce sa bag bani in tara asta de hoti, mai bine acolo !!!
Numai bine

De acord, pace.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

.............. in tara asta de hoti, mai bine acolo !!!
Numai bine

Aici incluzi doar românii sau și naționalitățile conlocuitoare? Românii care locuiesc în țară sau și hoții și bandiții și violatorii care lucrează/s-au stabilit în străinătate. Ca să știu în care categorie mă încadrez.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Hai mai ușor cu certurile pe aici și mai mult cu modalități de a lua hardware apple mai ieftin & convenabil pt cei din vestul țării.

PS: ROTFLMAO atașat.  LOL

[ Modificat: 19 Septembrie 2008 12:19 AM de psergiu ]
 Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Mda… din cate vad eu, un macbook pro la istyle-ul lor e ~5850 lei, cu pana la 200 lei mai ieftin decat la istyle-ul nostru… si asta calculat la cursul BNR nu la casele de schimb.
Poate e rentabil pentru cei din vest… dar pt noi restul muritorilor de rand nu e nici o combinatie, avand in vedere numai cat ar costa drumul pana acolo.

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
toma - 18 Septembrie 2008 11:25 PM

.............. in tara asta de hoti, mai bine acolo !!!
Numai bine

Aici incluzi doar românii sau și naționalitățile conlocuitoare? Românii care locuiesc în țară sau și hoții și bandiții și violatorii care lucrează/s-au stabilit în străinătate. Ca să știu în care categorie mă încadrez.

nu la persoanele de rand ma refer…ci aia de sus (politicieni, care au legea in favoarea lor) nu am nimic si nu voi avea nimic cu cetateni =, ori care ar fi nationalitatea lor. Eu mam referat numai la hoti care ne conduc (taxe, impozite ,TVA..etc.
Numai bine

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08
psergiu - 19 Septembrie 2008 12:15 AM

Hai mai ușor cu certurile pe aici și mai mult cu modalități de a lua hardware apple mai ieftin & convenabil pt cei din vestul țării.

psergiu,daca nu e cu banat,cred ca ai inteles putin gresit ceea ce a vrut sa spuna toma….....ma bagai si eu ca ma facura hot si pe mine….. cool smile

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 19 Septembrie 2008 12:15 AM

Mda. Îmi pare rău că m-am aprins. Nu era cazul, probabil, dar suna prea la modul general, așa cum sună și acum, chiar dacă a încercat să dreagă nițel busuiocul. În ce privește cele subliniate de tine, apăi Sergiule, era o ironie. Nu știu dacă și pe voi, dar pe mine mă deranjează că din cauza unor surcele, unor subpitecantroci să fim catalogați hoți sau în oricare alt mod. Indiferent că e vorba de românii din țară sau de cei de peste hotare. Cînd ești departe parcă vezi mai clar lucrurile. Sau, cel puțin, așa îmi pare mie!?
Trecînd la subiect, eu unul n-aș lua un iMac din altă țară la o diferență de 50 de euro și un giga de memorie, pierzînd astfel garanția. Părerea mea și a multor altora, cred. Salutări!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

toma, nu neaparat.
pt noi, cei de langa granita aia buna a tarii, poate fi mai convenabil sa cumparam diverse lucruri de la unguri. poate diferenta de pret nu e mare dar de multe ori gasesti produse mai bune. si eu obisnuiesc sa dau o fuga pana la debrecen sa-mi cumpar diverse lucruri. pt ca sudez intr-o multinationala ce are punct de lucru si in ungaria, ajung destul de des pe acolo. drumul nu ma costa nimic. si-s multi ca mine.
sa-ti iei un mac din HU?! nu stiu ce sa zic…oricum, nu se pierde nici o garantie. daca se buseste ceva, in cateva ore esti in Budapesta.
nu mai vorbesc despre gulasul pe care-l poti manca in HU sau de unguroaice….

@deszo,
de cate ori ai auzit/citit despre problemele pe care le au cei care au cumparat produse apple de la distribuitorii nostrii si de cate ori n-ai auzit despre tot felul de belele pe care le-au avut oamenii cu emag, dcshop, flamingo, altex etc?

[ Modificat: 19 Septembrie 2008 03:42 AM de Mediaconvertor ]
 Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ai și tu dreptate dar am și eu. smile  Te înțeleg, ești aproape de graniță, ca și mine. Și eu mai dau o fugă prin Spania să mai iau niște fasole cu ciolan la conservă și cîte-un muștar românesc. Dar dacă vine vreun răzbel și se-nchid granițele ce te faci? Unde-ți mai repari Mac-ul, a? Glumeam. În ce privește produsele mai bune, îl citez pe Cattus acuma, alea din ungaria îs mai cu moț sau ce?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07
toma - 19 Septembrie 2008 03:55 AM

Ai și tu dreptate dar am și eu. smile  Te înțeleg, ești aproape de graniță, ca și mine. Și eu mai dau o fugă prin Spania să mai iau niște fasole cu ciolan la conservă și cîte-un muștar românesc. Dar dacă vine vreun răzbel și se-nchid granițele ce te faci? Unde-ți mai repari Mac-ul, a? Glumeam. În ce privește produsele mai bune, îl citez pe Cattus acuma, alea din ungaria îs mai cu moț sau ce?

Nu te mai inteleg deloc, care parte din urmatoarele puncte nu intelegi?

1. Este mai APROAPE decat Bucuresti.
2. Este mai IEFTIN.
3. Primesti 1GB ram CADOU
4. Nu pierde omul nici o GARANTIE (Centrul de garantie find chiar mai aproapede omul respectiv decat centrul din tara la bucuresti)

Ce “mot” la produse?
Simt ca te cam invirti aiurea in jurul subiectului fara nici un sens. Oi fii eu obosit la ora asta? Oare incerci sa ne transmiti vreun mesaj pe care eu nu il inteleg?
Lamureste-ma te rog.

1 din 2
1