2 din 2
2
Magazin Apple in Budapesta
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Concluzie => Ardelenii sunt mai norocoși (din punctul ăsta de vedere) decât răgățenii și moldovenii.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Multumesc pentru ajutor. Eram interesat de un iPod suffle. Am crezut ca sunt mai ieftine acolo. M-am inselat. Aici am gasit un ipod shuffle de 1 gb cu 185 de lei. Nou. Din magazin. Unde mi-ati sugerat voi, era in jur de 200 de lei.

Oricum voi merge in Budapesta. Nu am fost niciodata. As vrea sa vizitez cat mai multe locuri interesante, si daca tot eram acolo poate sa fac mici cumparaturi.

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
arahnedea - 19 Septembrie 2008 07:27 PM

Multumesc pentru ajutor. Eram interesat de un iPod suffle. Am crezut ca sunt mai ieftine acolo. M-am inselat. Aici am gasit un ipod shuffle de 1 gb cu 185 de lei. Nou. Din magazin. Unde mi-ati sugerat voi, era in jur de 200 de lei.

Oricum voi merge in Budapesta. Nu am fost niciodata. As vrea sa vizitez cat mai multe locuri interesante, si daca tot eram acolo poate sa fac mici cumparaturi.

Ei, cum naiba, unul chiar de la frontiera de vest să nu fi fost măcar o dată la Belgrad și măcar o dată la Budapesta?! Ambele sînt orașe frumoase, cu un plus pt Budapesta pt civilizație, iar pt Belgrad că face frumos legătura cu Balcanii (în sensul cultural al cestiunii).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

No apăi, din cauze strict financiare. Nu mi-am permis niciodată să merg în afara ţării. Singurele mele deplasări au fost legate de câteva tentative nereuşite de a face bişniţă, şi nu mai departe de Beckeschaba (sau ceva de genul ăsta). La toţi ni greu, dar nu în mod egal. Asta este. Am fost, mi-a plăcut şi sper să revin pentru a sta măcar o săptămână acolo. Ar fi multe de vizitat.

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 18.09.08

Salutare oameni buni !
Ca atre m-am interesat la noi, cum si cat costa un iMAC 20`, si pot sa zic ca este mai ieftin dincolo cu 300 Euro.
Am fost in Timisoara in MALL, standul apple, si cu memorie 2 GB iMAC-ul costa 4600 RON, si in szeged este 3800 rotunjit cu 2GB, din care 1 GB cadou din partea istyle hungary.
Deci in weekend am iMAC ul, care desigur astept la maxim sa il achizitionesc.
Numai bine !

2 din 2
2