1 din 3
1
MACuser-ii votează PD-L?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Mac-userii votează PD-L? (retoric spus)

UITE de ce întreb!

Dacă tot ne plângem că suntem nesemnificativi în lume, măcar să profităm de asta, nu? Doar nu s-ar obosi nimeni sa ne bată obrazul; să ne de-a în judecată nici nu intră în calcul.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Ǻﭏdяei - 18 Septembrie 2008 01:01 PM

UITE de ce întreb!

Dacă tot ne plângem că suntem nesemnificativi în lume, măcar să profităm de asta, nu? Doar nu s-ar obosi nimeni sa ne bată obrazul; să ne de-a în judecată nici nu intră în calcul.

Țin minte că, pe vremea aia, cînd apele erau încă tulburi pt Apple, sloganul a fost mult ironizat, deoarece – ziceau cîrcotașii – acolo trebuie să fie un adverb, deci think differently.
Noroc că echipa de imagine a PD-L nu are asemenea probleme, în limba română adverbul are aceeași formă cu adjectivul singular masculin. Dat fiind că PD-L este partid monopersonal, în cel mai bun caz biped, cred că e OK. Nu e plagiat.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
Ǻﭏdяei - 18 Septembrie 2008 01:01 PM

UITE de ce întreb!

Si ce….te asteptai al creativitate si seriozitate din partea celor din PD-L? Sa fim seriosi.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Noi Votăm Altfel.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

noi gndim altfel…
smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

“Noi” (adică regalul eu) nu votăm deloc. Naivii votează.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
CANARIS - 19 Septembrie 2008 05:47 AM

Te referi specific la Romania? Sau oricine voteaza e naiv?

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
Ǻﭏdяei - 19 Septembrie 2008 12:20 PM
CANARIS - 19 Septembrie 2008 05:47 AM

Te referi specific la Romania? Sau oricine voteaza e naiv?

Cred că se referă şi la România. În condiţiile în care oricine câştigă alegerile uită de promisiunile electorale şi are grijă doar să-şi umple buzunarele cât mai bine, trebuie să fii naiv să mai crezi că, la ora actuală, cei pe care-i votezi din raţiuni politice se vor ţine de promisiuni.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Pe oricine ai vota în România, tot “ăia” ies. La ce bun?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 01.12.07

Nu-i vorba musai că ies “ăia”, cât că oricare ar ieşi, tot ca “ăia” par a se purta smile.

Semnătură 

Grep me no patterns and I’ll give you no lines

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Eu cred ca exagerati. Daca intre 1990-2002 mi-a mers din rau in mai rau, incepind cu 2003 imi merge mai bine, an de an. Cred ca privirea noastra devine tot mai critica (si e normal sa fie asa), nu realitatea e mai rea. Daca toti politicienii ar fi o apa si un pamint, acum am fi chiar ultimii de pe lume, am scurma in gunoaie. E ca si cum as fi Windoser si as spune toti macuserii sint niste ingimfati, rupti de realitate si timpiti la cap. V-ar placea?
N-am sa zic ca ai mei sint buni si-ai lor sint rai, dar, oricum, mi-am facut simpatiile si dupa cinste, eficienta si doctrina.
Eu cred ca poti influenta cu votul tau balanta din parlament, nu componenta lui exacta!
Si tocmai de aia e vot, sa aiba dreptul si badea Cirtan sa traga o b… in Parlament! smile

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Nu pot nega că și mie îmi merge mai bine de la an la an. Nu galopant, ci pas cu pas. Dar nu cred că au politicienii vreun merit în asta, ba dimpotrivă. Ar fi prea mult de scris pe subiectul ăsta, zeci de pagini… așa că o să încerc să rezum în cât mai puține cuvinte ceea ce cred eu.

Cred cu tărie - chiar dacă pare un clișeu - că fiecare țară are clasa politică pe care-o merită; faceți o comparație între clasa politică dintr-un stat ca Suedia/Elveția/Japonia, un stat ca România/Bulgaria și un stat ca Zair/Somalia/whatever: clasa politică din acele țări vorbește perfect despre caracteristicile națiunii respective.

Mai cred că politicienii reprezintă o minoritate unită iar populația o majoritate dezbinată. Mai cred că, mai ales în statele cu o spoială de civilizație, doctrinele n-au nici o importanță: în funcție de interese, social-democrații se folosesc de politici liberale și viceversa. De aceea, comparația între doctrinele politice și sistemele de operare nu-și are rostul decât dacă iaru ar duce-o până la capăt, arătând că OS X are de fapt un director “Program Files” deghizat în “Applications”, că folosește tot regiștri și că din când în când mai dă și-un BSOD, în funcție de interes. Iar Linux, un SO “de buzunar”, sare când în barca Apple, când în barca MS.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 01.12.07

Si tocmai de aia e vot, sa aiba dreptul si badea Cirtan sa traga o b… in Parlament!

Ba, eu cred că tocmai asta e problema. E soarta tuturor democratiilor reprezentative unde reprezentanți ajung cei pe care-i interesează câştigul de-acolo, nu reprezentarea în sine. În principiu, parlamentarii aleşi ar trebui să reprezinte interesele celor care i-au ales, dar asta se întâmplă doar foarte rar, şi de regulă înainte de alegeri.

Semnătură 

Grep me no patterns and I’ll give you no lines

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 26.08.07

Nu stiam ca facem si politica??!!!
Dar daca tot veni vorba si eu am impresia ca indiferent cu cine votezi tot “aia” ajung sa ne conduca. Si totusi daca noi, “cei putin mai dezghetati la minte”, nu votam, vom ajunge sa fim condusi de cei ce sunt votati de oamenii ce nu cunosc catusi de putin politica si se duc la vot ca trebuie sa se duca. Din mai multe optiuni proaste este de datoria noastra sa o alegem pe cea mai putin proasta, indiferent ca este PD-L sau oricare alt partid. Deci VOTATI fratilor caci e dreptul vostru.

Semnătură 

Suma viciilor unui om este o constantă.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

să presupunem că ar fi un singur candidat și 100 de votanți
știți care ar fi semnalul de alarmă?

să meargă la votare cât mai mulți, iar procentul voturilor anulate să fie muuult mai mare decât cel al voturilor valabile…

ce se întâmplă la noi, după al 2-lea tur de scrutin?
câștigă cineva cu 30% din voturile exprimate de cei 25-35% dintre cei cu drept de vot…
jalnic

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

La noi votăm pe unii doar ca să nu iasă alții. Apoi după câtva timp constatăm că ceilalți fie nu au fost înlăturați complet, fie sunt cooptați la guvernare mai târziu, fie guvernează pe din dos. Ce dracu, nici măcar votul negativ nu mai funcționează în țara asta? smile

Dacă ar fi după mine aș da drept de vot doar persoanelor care cer expres acest lucru, și numai după trecerea unui test elementar de cunoștințe de bază în materie de politică și administrație. Am impresia că există deja în nu știu ce țară un sistem asemănător (cu cerere, nu știu dacă și cu test).

Semnătură 

⌘-N

1 din 3
1