Salve, a observat cineva dupa ce a instalat 2.1 daca ii mai functioneaza ambele difuzoare? Am incerc de pe ipod, din sunete, din jocuri, nimic, difuzorul din dreapta e mort. O sa incerc cu versiunea anterioara sau direct la service.
Era de aşteptat, odată cu lansarea iPhone în România să apară noi cumpărători care nu au luat niciodată contact cu “dânsul” sau nu l-au cumpărat din motive tehnice ci pentru ca e “fancy” “trendy”, oamenii întorc capul etc., şi astfel asistăm la noiii posesori de iPhone care stau cu urechea la microfon şi aşteaptă sunetul
Când cumperi un produs electronic, nu te uiţi pe “cartea tehnică” să vezi ce poate face aparatul şi dacă toate funcţionalităţile sunt funcţionabile ... măcar aşa pentru tine şi pentru banii tăi.
Eu am facut o remarca hazlie, de bun simt vis-a-vis de situatia comica cu difuzorul, sa nu ganditi ca am ras de cineava pe aici..am tot respectul pentru orice mac user sau musafir nou!
“Deci”.. eu sunt de aceeaşi părere cu Ǻﭏdяei!
Dacă cineva vorbeşte la difuzor şi ascultă la microfon, eu am să râd şi am să fiu ironic.
Este dreptul meu să fiu insuportabil