foodbrowser
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Salut

Am o aplicatie in beta. Nu stiu cat va intereseaza subiectul (face suma pe caloriile continute in diverse alimente) dar eu am cautat asa ceva la un moment dat si n-am gasit asa ca am scris-o.

foodbrowser.dv8.ro

Daca ajungeti s-o folositi si va crapa, as aprecia sa-mi trimiteti crash reportul.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Felicitari. Nu ma intereseaza, ca maninc ce-mi place si cit imi place, dar apreciez ce ai facut si cum arata, OS X specific!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

mișto…
dar fetele de la mine de la serviciu, au o sugestie…
nu poți integra o bază de date în limba română - măcar cu alimente care se găsesc la noi?
ca aici: http://beautycenter.ro/calculator-nutritional/tabel-calorii
sau ăsta: http://www.calorii.bonduelle.ro/

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti

@dacu - orice se poate dar din pacate necesita timp.

FoodBrowser este bazat pe Core Data si ca atare merge peste o baza de date sqlite in care se pot insera date direct din command line.

Daca se gaseste vreun doritor:

cristi:~ diciusqlite3 ~/Library/Application\ Support/FoodBrowser/FoodBrowser.sql 
SQLite version 3.4.0
Enter 
".help" for instructions
sqlite
> .schema
CREATE TABLE ZFOODDESCRIPTION 
Z_PK INTEGER PRIMARY KEYZFOODGROUP INTEGERZ_OPT INTEGERZ_ENT INTEGERZFOODID INTEGERZABBREV VARCHARZNAME VARCHAR );
CREATE TABLE ZFOODGROUP Z_ENT INTEGERZ_PK INTEGER PRIMARY KEYZ_OPT INTEGERZFOODGROUPID INTEGERZNAME VARCHAR );
CREATE TABLE ZNUTRITIONDATA Z_ENT INTEGERZ_PK INTEGER PRIMARY KEYZ_OPT INTEGERZNUTRITIONDEFINITION INTEGERZFOOD INTEGERZVALUE FLOAT );
CREATE TABLE ZNUTRITIONDEFINITION Z_PK INTEGER PRIMARY KEYZNUTRITIONDEFINITIONID INTEGERZ_OPT INTEGERZ_ENT INTEGERZABBREV VARCHARZNAME VARCHARZUNIT VARCHAR );
CREATE TABLE Z_METADATA (Z_VERSION INTEGER PRIMARY KEYZ_UUID VARCHAR(255), Z_PLIST BLOB);
CREATE TABLE Z_PRIMARYKEY (Z_ENT INTEGER PRIMARY KEYZ_NAME VARCHARZ_SUPER INTEGERZ_MAX INTEGER); 

Atasez si poza cu schema de tabele.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

mai simplu e sa iti calculezi tu “vizual” mancarea.. zic io :D

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •