am vazut pe acest forum ca ati reusit sa folositi gprs pe iphone 1st generation.
as vrea sa stiu cum ati reusit acest lucru.
eu am intrat la setari, cellular data network si la apn am trecut setarile de internet de la vodafone.
si nu imi merge
ca rog, ajutati-ma si pe mine, spuneti-mi va rog, ce a trebuit sa activati la vodafone, si la ce tarife
am vazut pe acest forum ca ati reusit sa folositi gprs pe iphone 1st generation.
eu am intrat la setari, cellular data network si la apn am trecut setarile de internet de la vodafone.
si nu imi merge
ca rog, ajutati-ma si pe mine, spuneti-mi va rog, ce a trebuit sa activati la vodafone, si la ce tarife
multumesc
m-am interesat si eu ce-i cu GPRSu’ asta dar din alte motive.. se pare ca el este deja activat in telefon, dar nush ce naiba trebuie sa faci ca sa si functioneze.. zic asta pentru ca m-am trezit cu factura umflata in plus cam cu vreo 600 de mii pentru folosirea GPRS-ului.. si eu nu am activat niciodata asa ceva, daramite si folosit..
cand i-am intrebat pe cei de la orange mi-au zis ca in functie de cum navighezi, se poate activa serviciul automa..
si nu imi merge
multumesc
m-am interesat si eu ce-i cu GPRSu’ asta dar din alte motive.. se pare ca el este deja activat in telefon, dar nush ce naiba trebuie sa faci ca sa si functioneze.. zic asta pentru ca m-am trezit cu factura umflata in plus cam cu vreo 600 de mii pentru folosirea GPRS-ului.. si eu nu am activat niciodata asa ceva, daramite si folosit..
cand i-am intrebat pe cei de la orange mi-au zis ca in functie de cum navighezi, se poate activa serviciul automa..
Din cate stiu eu de vreo cativa ani GPRS e activat automat pe abonamentele noi si cartelele noi. Trebuie sa-l dezactivezi tu daca vrei sa nu incarce factura..
pai cum sa las gol la apn?
nu merge, am incercat….
ce pachet de date folosesti?sau merge direct doar cu optiunea gprs activata?(cea default - vodafone live)
eu am cartela vodafone
la inceput n-avea activata optiunea de net si aveam 1.1.4 pe iphone
am sunat la ei, mi-au activat optiunea si mi-au trimis si pe mail apn, username si password
cand eram pe 1.1.4 le scriam si mergea
de cand am instalat 2.0.2 - 2.1, n-am mai scris nimik la apn, username si password si a mers.
incearca dupa ce stergi apn-ul, user-ul si pass-ul sa dai si un restart la telefon.
si daca ai cartela, aia de la vodafone mi-au zis ca tre sa am cel putin 2.5 euro pe cartela ca sa mearga.
sper sa-ti fi fost de ajutor
in final m-am decis sa imi activez optiunea de 10 mb trafic cu 2 euro
am facut setarile, si tot nu imi mergea. am tot sunat la ei si imi tot ziceau ca totul este ok, ca nu este nici o problema din retea.
finally, i’ve figured out…am intrat la Reset - Reset Network Settings, si dupa un restart (care si l-a dat automat telefonul dupa reset)totul a mers fara probleme.
chiar nu ma asteptam sa mearga atat de bine…
Sorry ca nu am vazut topicul mai devreme azi, te-as fi ajutat eu si nu te mai chinuiai atât.
Ma bucur că îți merge.
Live-ul nu bun pt iPhone, numai Mobile Internet îi sufera .
username: internet.vodafone.ro
parola: vodafone.
Sorry ca nu am vazut topicul mai devreme azi, te-as fi ajutat eu si nu te mai chinuiai atât.
Ma bucur că îți merge.
Live-ul nu bun pt iPhone, numai Mobile Internet îi sufera .
username: internet.vodafone.ro
parola: vodafone.