problema celor care vor sa dea teapa
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.02.06

ridic problema celor care vor sa dea teapa vanzand un mac, am unclient nihilsineMac sau alex cioba pe mess evident din cluj -ardelenii astia pana nu te pacalesc nu se simt bine, a vrut sa vanda un calc in urmatoarea configuratie
G4-450MHz
512 + 256 + 128MB RAM
HDD 20GB cu OSX 10.4.5
ATI Rage128 16MB
DVD-ROM
ZIP-Drive
asta era configuratia initiala, pentru asta mi s-a cerut 325 euro la care s-a adaugat dvd rw 45 euro in total 365euro. am negociat si am ajuns la suma de 350 euro. cand mi-a trimis calc prin fan courier l-a trimis fara dvd-ul din config initiala si evident am refuzat sa il iau pentru ca in mod normal trebuia sa il trimita din moment ce am fost de acord cu pretul de 325 de euro ce includea si dvd-ul, in cocluzie trebuie sa va feriti de el si este in cardasie si cu unul care isi zice amenono care este din bucuresti.
feriti-va de ei, incearca sa va traga in teapa!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

asa se cuvine sa ascultam si cealalta parte.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

poate ma bag ca musca in lapte, dar uite ce am gasit pe softpedia http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=111730

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

daniel71: cam mult tupeu pe metru patrat… vii aici si dai cu bata in ardeleni, dupa care intr-o persoana pe care multi de aici o cunosc de multa vreme.
Si mai ignori si faptul ca unii mai citesc si softpedia.

+ ca citind conversatia de pe softpedia… daca te nemultumeste un produs, primul lucru care il faci e sa te dai la fund? Eu l-as fi sunat pe cel care imi trimite piese aiurea instant.
Dar nu e cazul aici, nu?
Nu stiu ce ai incercat sa demonstrezi, dar esti amuzant si vei vedea pana la urma cine cu cine nu face afaceri.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

HAHA, cardasie, HAHA. Chiar nu reuseam sa inteleg cum bietul amenono, cu care am avut placerea sa beau o bere in mai multe ocazii, a ajuns sa faca ceva rau in “cardasie” cu alex cioba…

baiete, daniel71, de ce te dai tu lezat acolo unde nu te doare. d.p tau de v. nu ti-a venit o scula pentru care ai scris doar cateva randuri confuze pe messenger. alex, a platitit un curier si d p lui de v. a platit degeaba, si priori post si nici nu are cine sa-l ajute cu prelucrarile de imagine.

hai sa nu sarim cu “onoarea mea nereperata” ca din ce vad si din ce stiu tu esti cel neserios. chiar daca ar fi uitat sa puna componenta asa cum zici, tot ar fi trebuit sa platesti obiectul si l-ai fi primit (asa cum de altfel s-a intamplat) mai tarziu.

cat despre amenono, probabil ca suntem mai multi in “cardasie”. cardasia bunului simt si a ratiunii, nu ai ajuns si tu aici, vad.

P.S. baiete, de ce ai pus anuntul asta aici? Alex nu are cont pe acest forum, deci nu poate sa-ti raspunda. Asa crezi ca devii credibil? blewah… imi faci greata.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 24.11.05
huk - 04 Aprilie 2006 01:43 PM

HAHA, cardasie, HAHA. Chiar nu reuseam sa inteleg cum bietul amenono, cu care am avut placerea sa beau o bere in mai multe ocazii, a ajuns sa faca ceva rau in “cardasie” cu alex cioba…

baiete, daniel71, de ce te dai tu lezat acolo unde nu te doare. d.p tau de v. nu ti-a venit o scula pentru care ai scris doar cateva randuri confuze pe messenger. alex, a platitit un curier si d p lui de v. a platit degeaba, si priori post si nici nu are cine sa-l ajute cu prelucrarile de imagine.

hai sa nu sarim cu “onoarea mea nereperata” ca din ce vad si din ce stiu tu esti cel neserios. chiar daca ar fi uitat sa puna componenta asa cum zici, tot ar fi trebuit sa platesti obiectul si l-ai fi primit (asa cum de altfel s-a intamplat) mai tarziu.

cat despre amenono, probabil ca suntem mai multi in “cardasie”. cardasia bunului simt si a ratiunii, nu ai ajuns si tu aici, vad.

P.S. baiete, de ce ai pus anuntul asta aici? Alex nu are cont pe acest forum, deci nu poate sa-ti raspunda. Asa crezi ca devii credibil? blewah… imi faci greata.

am inteles ca alex nu mai are cont… nu am stiu… am vrut personal sa aud si cealata parte ca doar asa se face…

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

sa te inscrii pe un forum ca sa-ti postezi frustrarile, asta da copilarie… mai ales la atita timp de la intimplare :-(

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

stergeti topicu ca nu isi are nici un rost atata timp cat Alex nu are user aici si nu poate da replica. Mai multa gargara si frustrare…

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu as propune sa fie sters topicul: nu are nici o legatura cu forumul asta.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

daniel71, ce ti sa intamplat este numai problema ta, noi nu stim faptele si eu unul nici nu am chef, fiecare face cum il taie capul cu banii lui.
la urma urmei de ce ar trebui sa credem pe cineva anume doar ca sustine asa? oricum, plangerea ta chiar nu isi are rostul nici macar citind ceea ce ai scris mai sus…

plus de asta, este gresit locul unde este topicul asta

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Ca sa asiguram si dreptul la replica…

Pentru cei care sosesc de pe alte forumuri,
dreptul meu la replica:

M-a ofticat la culme ca tipul n-a mai raspuns la telefon.
A negociat cu mine totalul cu DVD-RW, la 350, se stie ca
G4-450 suporta o singura unitate optica. L-am trimis joi.
Vineri s-a ofticat ca nu i-am trimis si DVD-ul initial, chit ca
nici nu mi-a trecut prin cap sa-l trimit, atita timp cit a cerut
cu DVD-RW. Sistemul a ajuns la amenono (cu care sint in cirdasie),
vineri, tot vineri am trimis si DVD-ul, a ajuns doar luni.
Omul nu a platit nici un leu, nici vechi, nici nou, urma sa
plateasca la amenono dupa testarea sculei. Am suportat eu
ambele expedieri, 29.5 RON Fan Curier scula si 16 RON
prioripost DVD. De luni, omul n-a mai raspuns la nici un apel,
la nici un sms, la nici un email. Asta m-a ofticat.
Am mai pierdut si alte afaceri, am mai platit transporturi de-a
moaca, dar un asemenea om, n-am mai intilnit, si nu va doresc
nici voua.

Amin.

Cu drag,
Alex Cioba
evident din cluj -ardelenii astia pana nu te pacalesc nu se simt bine
(noua mea semnatura pe softpedia)

De pe acelasi forum mentionat mai sus. Si cu asta putem incheia topicul, zic eu.