Problema cu “Update” nu imi pot da seameama de la ce este, am mai patit-o o data asa la primele teste dar se rezolvase. O sa ma interesez si remediez.
Merge bine, mulțumiri. Acum, cîteva chestii. Mie nu mi-a apărut ziua în română pe calendar decît după restart. Nici o problemă. În schimb la traducere ar fi cîteva chestii. Acum nu știu în atenția cui, a ta sau a lui Chris2000 însă chiar pe prima pagină.....
Bursă - OK
Harți - Lipsește “ă”
Satări - Setări
Mai lipsesc diacritice prin Setări, mai sînt multe netraduse. Dacă mi se spune cum, sînt dispus să dau o mînă de ajutor. Una peste alta, salut încă o dată inițiativa.
Pentru fiecare pachet instalat avei acolo persoana de contact, ar fi indicat sa ii comunicati pe acel mail problemele aparute.
Acum astept si versiunea pentru 2.1 de la Chris.
P.S. S-a rezolvat problema cu “Update”-ul in Cydia, era o mica eroare in repository. Din pacate pachetele le fac manual, pana ajung sa automatizes repository-ul mai dureaza.
Ok, vin și eu cu un “update” ca sa zic asa! Deci pachetul de romanian merge si pe 2.1 , dar daca aveti selectata tastatura romaneasca o ia super razna .... crapa.. DEci, avem nevoie de 2.1 pentru 2.1 !!! Si mu;ltzam fain pentru munca ce o faci !
Da stiu ca sint probleme la traducere, l-am facut in grabă si nu am apucat sa verific tot.
Acum am trimis si 2.1, sper sa nu fie prea multe greseli.
Orice eroare sau sugestie e bine venită.
Aveti mailul de contact in repo la autor sau direct aici pe forum.
Nu stiu daca de la vreun update de pe iRo, sau altceva, dar as banui ca e de aici: de vreo 3 ori mi-a intrat in Safe Mode, nu mai am nici o limba in lista Languages, nu mai pot da si primi telefoane, Contacts, Text si Phone crasuie. Am tot dezinstalat, dar degeaba.
Ce-o fi?
Inainte de a dezinstala limba din Cydia, trebuie sa treci pe english inainte. Daca o dezinstalezi cand esti setat pe limba romana, la restart este posibil sa-ti intre in safe mod.
Iti sugerez sa reinstalezi ce ai dezinstalat inainte, sa setezi limba engleza, sa dai restart si apoi sa dezinstalezi limba romana.
Inainte de a dezinstala limba din Cydia, trebuie sa treci pe english inainte. Daca o dezinstalezi cand esti setat pe limba romana, la restart este posibil sa-ti intre in safe mod.
Iti sugerez sa reinstalezi ce ai dezinstalat inainte, sa setezi limba engleza, sa dai restart si apoi sa dezinstalezi limba romana.
AHH asta am patit eu…
e in safe mode si mi se tot restarteaza.
Se sincronizeaza cu itunes si pot intra in el SSH
Ce pot face acum ?
Multumesc!
Asta am patit-o si eu ieri de 2 ori, si a trebuit sa ii fac jailbreak din nou. Ai grija ca daca ii faci jailbrake, si dai restore la un back-up o sa iti faca la fel, trebuiie sa ii dai restore la un back-up dinainte de a seta limba romana.
Am si eu o intrebare exista in ” Keyboards ” posibilitatea la “Autocorectie” de a da ” ON / OFF ”
Este functionabila aceasta functie ?
adica comparativ cu ce exista la 1.1.4 aici activarea acestei functii este conditionata de ceva ... adica eu am pus tastatura in engleza si cu setari internationale romania si totusi cand incerc sa scriu un SMS tot imi apare autocorectul
as vrea cateva detalii daca se poate
plus daca vrei sa dezinstalezi acest pach chiar daca inainte de dezinstalare treci inapoi pe setarile internationale engleza si tastatura engleza ... se dau multe peste cap ... la Keyboards nu mai apare nimic ... la setarile internationale apar denumirile de genul de_DE in loc de Germana sa zicem
Nu stiu poate e numai la mine asa ?
Azi am instalat acest pach NU am primit mesaje de genul SfeMode mai testez