ITUNES - IPHONE
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: BUCURESTI
Macuser din: 20.09.08

Cum pot transfera din itunes in iphone mp3-uri ? Am parcurs pasii “get info” ,apoi “convert seclection to AAC, dupa care ce mai trebuie sa fac ? Help ,please ,stie cineva ce urmeaza pas cu pas ? Am itunes 7.1.1. -varianta 8.1 nu functioneaza .

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 25.04.08

Dupa ce ai introdus muzica in itunes library,conecteaza iphone-ul la calculator si intra in Itunes.Daca ai auto sync iti baga muzica automat,daca nu apasa in lista din stanga pe telefonul tau,apasa pe music,bifeaza sync music,si ai de ales ori sa bage toata muzica si toate playlist-urile existente sau poti sa-ti alegi ce playlist-uri poti pune bifand selected playlist.Uite am atasat si o poza in caz ca nu ai inteles…daca mai ai nelamuriri doar spune-mi.

[ Modificat: 20 Septembrie 2008 01:22 AM de Dumanu ]

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: BUCURESTI
Macuser din: 20.09.08

CE VARIANTA DE ITUNES FOLOSESTI ???

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Vezi aici tot ce vrei sa stii despre iphone…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 25.04.08
27101972 - 23 Ianuarie 2009 01:07 AM

CE VARIANTA DE ITUNES FOLOSESTI ???

Cam tarziu,da mai bine asa decat niciodata.
Eu folosesc Itunes 7.7.1.11

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 12.09.08

Salut,
Am programe puse pe iphone.
Mi se strica windows-ul, install windows, itunes.
Cum fac upgrade la programele din iphone? Itunes nu arata nimic, referitor la faptul ca ar avea un program instalat!

Multumesc

Semnătură 

Forza Stiinta!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05
Forza-Stiinta - 01 Februarie 2009 05:04 PM

Salut,
Am programe puse pe iphone.
Mi se strica windows-ul, install windows, itunes.
Cum fac upgrade la programele din iphone? Itunes nu arata nimic, referitor la faptul ca ar avea un program instalat!

Multumesc

Pentru cazul in care nu mai ai aplicatiile cumparate nici in itunes in computer nici in iphone :
Te duci pe iTunes Store si ei pe rind aplicatiile pe care le aveai cumparate si urmezi pasii necesari ca si cum ai vrea sa le cumperi din nou , dupa ce ai apasat butonu “Buy” o sa iti apara un mesaj care iti spune ca tu deja ai cumparat acea aplicatie si daca vrei sa o downloadezi . Dupa ce repeti pasii pentru fiecare aplicatie sincronizezi iPhone-ul cu itunes si vei avea din nou aplicatiile tale .

Pentru cazul in care nu mai ai aplicatiile in itunes in calculator dar ele au ramas in iphone:
Este suficent sa sincronizezi iphonele cu itunes din computer si toate aplicatiile din iphone se vor transfera si pe calculator.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

nu merge,
daca dau synch nu face nimic.
daca bifez la applications sa faca synchronize atunci imi sterge tot

Semnătură 

Forza Stiinta!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08

@forza-stiinta - asta se intampla, pentru ca acum iphonul nu mai este sincronizat cu biblioteca curenta de itunes. te duci la meniul Store din bara (tot asa ar trebui sa fie la windows daca nu ma insel) si dai Authorize Computer.. daca nu-l gasesti in bara, intra prin preferinte pe undeva, tre sa dai de chetia asta..
acum poti sa dai sync fara problema, caci aplicatiile vor intra si in calculator..
iPhonul poate fi sincronizat cu maxim 5 biblioteci iTunes (prin datul Authorize)
daca tu iti faci calculatorul tandari o data pe luna, dupa 5 luni nu vei mai beneficia de jmecheria asta.. for more info, google it smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

DA, asa este. Multam

Semnătură 

Forza Stiinta!

‹‹ ipod shuffle stricat      Ipod Touch 2G ››