Hm, poate nu e prea tarziu pentru altii: - If you use iSync, you should perform a full sync with your devices before installing this update. Mac OS X 10.4.6 Update includes a later version of iSync with several improvements. For more information and before-you-install steps, see iSync 2.2: Read before updating to Mac OS X 10.4.6 or later, or before first sync
E de pe HardMac
fantastic oameni buni, am facut azi updateul. flash playerul merge de rupe, nu credeam ca o sa-l vad ca merge asa de bine, ca pe pc. dupa ce am reusit sa extrag pluginul bun de pe dvd ca mi-l bulisem pe cel original am avut tot felu de probleme, unele lucruri pur si simplu nu apareau. acum merge ok si se misca si natural.
apropo de restart, am citit undeva ca macu e facut sa stea neoprit, trebuie sa stea in sleep.
macu e facut sa stea neoprit, trebuie sa stea in sleep.
Probabil desktopurile, mi-i greu sa cred ca si portabilele. Plus ca nu-i sanatos nici pentru alimentator nici pentru baterie sa fie tat timpu in priza.
macu e facut sa stea neoprit, trebuie sa stea in sleep.
Probabil desktopurile, mi-i greu sa cred ca si portabilele. Plus ca nu-i sanatos nici pentru alimentator nici pentru baterie sa fie tat timpu in priza.
Hm… Eu nu mi-am mai inchis iBookul de o luna. Are 2 ani jumatate, dar bateria tot ma tine trei ore fara caderi!
Ei, azi i-am dat restart, ca am bagat update-ul. Asta, nu stiu de ce, pare mai serios.
Aspru.
Nu stiu daca-i bine pt inarcator sa steie asa mult…
ar trabui intrebati baietii de la MacGallery de la service.
Io tocmai mi-am schimbat alimentatoru la PB si banuiesc ca asta o fost cauza, ca l-am tinut cam mult si priza si cand mergea trabuia sa alimenteze prin firewire si o clavitura midi/placa de sunet.
Acuma il super menajez.